Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Settar Tanrıöğen Kimdir ve Nereli?

Son günlerde Kızılcık Şerbeti dizisi ile ekranlara konuk olan Settar Tanrıöğen’in geçirdiği rahatsızlık sonrasında sağlık durumu merak edilirken, internet ortamında da Settar Tanrıöğen Kimdir ve Nereli? Sorularının cevapları araştırılmaya başlandı.

Son günlerde Kızılcık Şerbeti

Beyin kanaması geçirdiği öğrenilen usta oyuncu Settar Tanrıöğen Kimdir ve Nereli? Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah Bey karakterini canlandıran ve dizide kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan Settar Tanrıöğen, gerçek hayatta da rahatsızlık geçirdi. Geçtiğimiz günlerde rahatsızlık hissetmesi sonrasında hastaneye başvuran Settar Tanrıöğen, yapılan muayene ve tetkikler sonrasında anevrizma kanaması saptanarak ameliyata alınmıştı. Ameliyat sonrasında tedavisine yoğun bakımda devam edilen Settar Tanrıöğen’in bir kez daha operasyon geçirdiği öğrenildi. Usta oyuncunun tedavi gördüğü hastaneden yapılan açıklamada, klinik durumunun stabil olduğu, bu tip beyin kanamalarının ardından ortaya çıkabilecek riskler nedeniyle Settar Tanrıöğen’in yakın takibinin yoğun bakım ünitesinde devam ettiği belirtildi.

Settar Tanrıöğen Kimdir ve Nereli?

SETTAR TANRIÖĞEN KİMDİR VE NERELİ?

Settar Tanrıöğen, 22 Ekim 1960 tarihinde Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde dünya geldi. Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümünü bitiren Settar Tanrıöğen, 1990’lı yıllarda Bir Demet Tiyatro’da canlandırdığı Saldıray Abi karakteri ile ün kazandı. 2009 yılında Vavien adlı filmde rol alan Settar Tanrıöğen, Cemal rolü ile SİYAD Türk Sineması ödülleri kapsamında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü. 2010 yılında Derviş Zaim’in senaryosunu yazıp yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı filmde oynayan Settar Tanrıöğen, filmde canlandırdığı Cevdet karakteri ile 2011’de Ankara Film Festivali kapsamında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazandı. 2015 yılında Selim Evci’nin yazıp yönettiği Saklı adlı filmde Cengiz rolünü oynadı. 2015’te Ali Yorgancıoğlu’nun yönettiği Hayalet Dayı adlı filminde başrolde yer aldı. Settar Tanrıöğen, 2015-2017 döneminde Baba Candır adlı dizide Salih Çelik karakterini canlandırdı. Son olarak Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah Bey karakterine hayat veriyor.

Settar Tanrıöğen Kimdir ve Nereli?