Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sevgi, çiçekle başlar – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Sevgi, çiçekle başlar

Bugün, Sevgililer Günü. Birçok sevgili, birbirine hediye alma telaşında. Ama en güzel ve en sade hediye ise çiçek. Çiçeklerinin anlamlarının olduğunu belirten Piramit Çiçekçilik Sahibi Necati Taşpınar, “Sevgi, çiçekle başlar” dedi

Piramit Çiçekçilik Sahibi Necati Taşpınar, Sevgililer Günü’nde sevgilisine çiçek almak isteyen vatandaşlara öneride bulundu. “Sevgi, çiçekle başlar” diyen Taşpınar, her çiçeğin renginin ve özelliğinin farklı anlamlar taşıdığını, bu anlamların farkında olarak çeçik hediye edilmesinin daha uygun olacağını belirtti.
Ayrı ayrı anlamları var
Taşpınar, “Beyaz gül masumiyet, kırmızı gül aşk, sarı gül sıcak sevgi, mavi gül ise sonsuz aşk anlamına gelir. Beyaz karanfil temizlik, saflık olarak anlaşılırken orkide ise gururlu bir duruşu simgeler” dedi.
Her bütçeye göre çiçek
Sevgilisine ya da bir sevdiğine çiçek hediye etmek isteyenlerin bütçelerine göre her türlü çiçeği bulundurduklarını belirten Necati Taşpınar, “Birbirilerine sevgilerini göstermek için bu günü bir fırsat sayanların yararlanabileceği fiyatlarımız ve çiçeklerimiz mevcut” diye konuştu. Taşpınar, Sevgililer Günü dolayısıyla gül, karanfil, kazablanka ve orkidenin daha çok tercih edildiğini bildirdi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti