Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sevilen Müdürün İkinci Kitabı Yayımlandı

Afyonkarahisar Belediyesi’nin sevilen Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cem Kasapoğlu’nun ikinci kitabı yayımlandı

Afyonkarahisar Belediyesi’nin sevilen Kültür

Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cem Kasapoğlu’nun, Afyonkarahisar Belediye Meclis Üyesi Av. Yasin Beşkardeş’le birlikte hazırladıkları “Sorularla Belediye Encümeni” adlı ikinci kitabı yayımlandı.

KİTABIN ÖNSÖZÜNÜ PROF. DR. NOHUTÇU KALEME ALDI

Cem Kasapoğlu, Av. Yasin Beşkardeş ile uzun zamandır hayata geçirmeyi planladıkları “Sorularla Belediye Encümeni” adlı kitapta Belediye Encümeni ile İlgili Pratik Bilgilere yer verdiklerini belirtti.

Kitapyurdu.com tarafından yayımlanarak, ilgililerin beğenisine sunuldu. Kasapoğlu, Prof. Dr. Ahmet Nohutçu’nun kitaba önsöz yazarak kendilerini bu süreçte onurlandırdığını dile getirdi.

“SORUNLARIN YANITLARINI ARANIYOR”

Kitapyurdu.com tarafından yayımlanan “Sorularla Belediye Encümeni” adlı yeni kitabı hakkında bilgi veren Müdür Kasapoğlu, şunları kaydetti: “Ortaya koyduğumuz bu mütevazi kitap, 4 bölümden oluşmaktadır. Birinci bölüm olan girişte arzuhalimizden, belediye encümeninin oluşumundan kısaca bahsettik. İkinci bölümde Encümenin görev ve yetkileri, idari ve mali sorumluluklarına ilişkin hususları ele aldık. Üçüncü bölümümüz, encümen toplantılarına ilişkin esaslar başlığı ile bu esasların açıklanmasından oluşmaktadır. Dördüncü ve son bölümümüzde ise yargı kararları ışığında, belediye encümenine ilişkin örneklem olayların irdelenmesi ve idarenin eylemleri, uygulamaları neticesinde karşılaşılabilecek sorunların neler olabileceğine yanıtlar aranmıştır.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti