Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sıkıntıları çözmek için vatandaşın ayağına gidiyoruz

Sıkıntıları çözmek için vatandaşın ayağına gidiyoruz
Sıkıntıları çözmek için vatandaşın ayağına gidiyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, vatandaşlarla sohbet etmek için seçim zamanının gelmesini beklemiyor. Köksal, bulduğu her fırsatta ilçe, belde ve köy ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşları dinliyor.
PARTİLİLERİ YALNIZ BIRAKMADI
Milletvekili Burcu Köksal, bu çerçevede Çobanlar, Seydiler, Dereçine’yi ziyaret etti. Çobanlar ve Derençine’de esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştiren Köksal, Çobanlar ilçesinde CHP üyesi Mehmet Uğur’u, eşi ve kızını ziyaret etti. Köksal, Mehmet Uğur’un ameliyat geçiren kızı Asu Özgem Uğur’a “Geçmiş olsun” dileklerini iletti.
BASKIN REFERANDUMA
HAZIR OLMALIYIZ
CHP Çobanlar İlçe Örgütü’nü de ziyaret eden Köksal, “Başkanlık Sistemi dayatması ile ortalığı yangın yerine çevirdiler. Biz baskın bir şekilde oldu-bittiye getirilecek referanduma, seçime, her türlü gelişmeye hazır olmalıyız. Çalışmalarımızı buna göre şekillendirmeliyiz” dedi.
VATANDAŞLARIMIZIN ARASINDAYIZ
Milletvekili Köksal, Çobanlar’da Süleyman Koç’un düğününe katılarak genç çifte mutluluklar diledi. Köksal, Dereçine’de Fatma Satılmış’ı ve Seydiler’de de partilileri ziyaret etti. Vatandaşların kurduğu sofrada da mola veren Köksal, “Vatandaşla-rımızın her sorunu il merkezine ve Ankara’ya giderek iletmesi mümkün değil. Biz, bu nedenle vatandaşımızla sohbet ediyoruz. Sıkıntıları birinci ağızdan dinliyoruz” ifadelerini kullandı. (Ko-catepe Haber Merkezi)