Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Silah arkadaşlarından şehide vefa

İscehisar İlçesi Doğanlar Köyü

İscehisar İlçesi Doğanlar Köyü nüfusuna kayıtlı olan Hakkari’nin Yüksekova ilçesi 1’nci Dağ ve Komando Taburu’nda, 29 Mart 1991 günü teröristlerle girilen çatışma sonucu şehitlik mertebesine yükselen Jandarma Komando Er İsa Doğan’ın silah arkadaşları yıllar sonra kabrini ve ailesini ziyaret ettiler

 

Türkiye’nin farklı şehirlerinden yola çıkarak Afyonkarahisar’da bir araya gelen 22 silah arkadaşı, yıllar sonra da olsa şehit arkadaşlarının kabrini ziyaret ettiler.
Şehit İsa Doğan’ın iyilik timsali olduğunu dile getiren arkadaşları aradan 30 yılı aşkın bir zaman geçmesine rağmen Onun hatırasını yaşattıklarını belirterek şehitlerin bu toprakların ebedi bekçileri olduğunu dile getirdiler ve her daim vatan görevine hazır olduklarını söylediler.
ŞEHİTLİKLERİ DE ZİYARET ETTİLER
Alan Kılavuzu Hasan Özpınar’ın rehberliğinde Giresunlular Şehitliği, Kocatepe ve şehri gezen silah arkadaşları şehri tanımaktan duydukları memnuniyeti belirterek önümüzdeki yıllarda Afyonkarahisar’da tekrar bir araya gelmek istedilerini söylediler. >> Burak AYDIN’ın Haberi

 

İSA DOĞAN KİMDİR?
Şehit J.Komd. Er İsa Doğan 02 Şubat 1970 tarihinde Afyonkarahisar İli İscehisar İlçesi Doğanlar Köyünde dünyaya geldi, çocukluğu Doğanlar Köyünde geçti. 1990 yılında Hakkari Yüksekova 1’nci Dağ ve Komando T b.K.lığı 2’nci Bölüğünde vatani görevine başladı.. Bulunduğu bu görevde iken 29 Mart 1991 günü teröristlerle girilen çatışmada şehit oldu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti