Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Silah zoruyla 100 bin TL haraç isteyen 3 kişi yakalandı

Afyokarahisar İl Emniyet Müdürlüğü

Afyokarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı işbirliğinde büyük bir operasyona imza atıldı, silah zoruyla haraç toplamaya çalışan üç kişi yakalandı

 

İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ortak bir operasyona imza attı. Şuhut’ta Çobankaya Köyü rampasında bir vatandaşın kaçırıldığı ihbarını değerlendiren ekipler, kaçırılan kişiyi buldu. Kaçırılan H.T.’nin (40) şikayeti üzerine Z.K. (37) isimli zanlının mağdur vatandaşı Şuhut’a çağırdığı, buluşma yerinde daha önce kendisinden haraç isteyen O.K. (29) ile yanında bulunan A.G. (53), D.A. (19) ve F.N.Ş. (18) isimli zanlılarla birlikte kendi aracına bindirerek başına silah dayayarak ormanlık bir alana götürdükleri ve kendisinden 100 bin TL haraç istedikleri tespit edildi.
Yapılan araştırmalarda çeşitli suçlardan çok sayıda sabıkası bulunan Z.K. isimli kişi yakalanarak alınan ifadesinden diğer şüphelilerin Afyonkarahisar Merkez Erenler Mahallesi’nde bir apart otelde kalabilecekleri öğrenildi.
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ile kurulan koordine sonucu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT, OYİT ve Köpek Timi ile belirtilen adreste yapılan aramada O.K., A.G., D.A., ve F.N.Ş. isimli şüpheliler yakalandı. Şüphelilerin kaldıkları otel odasında yapılan aramada; 1 adet 9X19 mm çapında tabanca, 2 adet uyuşturucu hap, bir miktar metamfetamin, 39 adet 9X19 mm. tabanca fişeği, 1 adet dizüstü bilgisayar, 7 adet flash bellek, 1 adet tarihi değeri olduğu değerlendirilen ahşap saplı tabanca, 103 adet tarihi değeri olduğu değerlendirilen metal para bulunarak el konuldu.
Gözaltına alınan şüpheliler tutuklama talebi ile adli makamlara sevk edilirlerken, mahkeme D.A. ve F.N.Ş. isimli kadınları adli kontrol şartıyla serbest bırakırken, Z.K., O.K., A.G. isimli kişiler tutuklandı. >> Kocatepe Haber Merkezi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti