Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sinada Kitapevi yeni yerinde – Kocatepe Gazetesi

Kitap toplama kampanyaları, öğrencileri
Sinada Kitapevi yeni yerinde

Kitap toplama kampanyaları, öğrencileri kitaplarla tanıştırma etkinlikleri ve imza günleri ile dikkat çeken Sinada Kitapevi, artık yeni yerinde hizmet verecek. Cumhuriyet Mah. Hüseyin Öğdüm Caddesi Nu:2/B’de faaliyetlerine devam edecek olan Sinada Kitapevi’nin ortaklarından İbrahim Öz, “Sinada kitapevimizi bulunması daha kolay bir yere taşımak istedik. İnsanların geçerken uğrayabileceği bir yer olsun istedik.
Şu anda yeni ve ikinci el olarak 30 bini geçkin kitabımız var. Değişim bölümümüz var, insanlar okuyup getiriyorlar” ifadelerini kullandı.
2 LİRAYA KÜÇÜK
 PRENS KİTABI
Yeni yer ile birlikte etkinliklere devam edeceklerini belirten İbrahim Öz, “İmza günlerimiz burada devam edecek. Kütüphane kampanyalarına özellikle destek veriyoruz. Küçük Prens kampanyamıza katılmaya herkesi davet ediyoruz” dedi.
Sinada’nın “Küçük Prens” kampanyası ile ilgili bilgiyi ise Sinada Kültür Sanat Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Başdemir verdi. Başdemir, “Okuyan nesiller yetiştirmek tek hedefimiz. Bu anlamda yine harika bir proje ile karşınızdayız. Okullarımıza, kahvehanelerimize kısacası okunma ihtimali olan her yere Küçük Prens kitabını bağışlayacağız. Hedefimiz 5 bin kitap bağışı. Hepsi bu projeye özel kaliteli baskı olacak. Her 2 liralık bağışla 132 sayfalık Küçük Prens kitabını hediye edeceğiz” dişe konuştu. >> Murat ARISOY’un Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti