Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sinanpaşa BBP’de Başkan Ay

BBP Sinanpaşa İlçe Başkanlığı

BBP Sinanpaşa İlçe Başkanlığı görevine Mustafa Ay ekibiyle birlikte seçildi

 

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sinanpaşa İlçe Başkanlığının olağan seçimli genel kurul toplantısı koronavirüs tedbirleri kapsamında sadece delegelerin katılımıyla sosyal mesafe kurallarına uyularak yapıldı.
Genel kurul toplantısının Divan Başkanlığı görevine BBP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Çağlar, divan üyeliklerine Küçükhüyük Belediye Başkanı Necip Nergiz ve Vezir Şehir seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda önce kurul raporları tek tek okunup ibra edildi. BBP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Çağlar yaptığı konuşmada, 1996 yılında parti teşkilatının kuruculuğunu yaptığı Sinanpaşa İlçesi’nde bir genel kurul için toplanmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
Çağlar şöyle konuştu: “Cennet mekan şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun emanetine sahip çıkarak, yıllardır yoklukla, her türlü çileyle yoğrularak bu kutlu davayı sırtlanan siz değerli dava arkadaşlarıma selam olsun. BBP bir mücadele ve sabır hareketidir. En son yapılan yerel seçimlerde Sinanpaşa da dört adayımız vardı. Akören’i az bir fark ile kaybettik. Küçükhüyük beldemizi ise çok büyük farkla kazandık. Önümüzdeki yerel seçimlerde Sinanpaşa merkezde dahil 10 belediyenin tamamında adayımız olacak ve on da on yapacağız inşallah.”
Sinanpaşa BBP İlçe Başkanlığı görevine seçilen Mustafa Ay kendisine göreve layık gören delegasyona teşekkür ederek BBP’nin merhum Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun emanetine sahip çıkarak, partisinin Lideri Mustafa Destici önderliğinde partisi için gece gündüz çalışacağını sözlerine ekledi. Mustafa Ay’ın Başkanlığında yönetim kurulu üyeliklerine; Zekai Eryılmaz, Mehmet Ünal, Faruk Karakoyun, Hamdi Akyol, Hasan Hüseyin Ay, Yılmaz Yurt, Vezir Şehir, Erdoğan Durmuş seçildi.