Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sinanpaşa Kadın Kültür kafe hizmete girdi

Sinanpaşa Kadın Kültür Evi

Sinanpaşa Kadın Kültür Evi bünyesinde hizmete giren Kadın Kültür Kafe ve Restaurant ziyaretçilerini bekliyor

 

Afyonkarahisar Kadın Kültür Evleri ve Gün FM işbirliğinde düzenlenen Kadına Dair programına Sinanpaşa Kadın Kültür Evi Müdiresi Hilal Albir ve Sinanpaşa Kadın Kooperatifi Üyesi Hatice Kahraman yürütülen hizmetleri anlattı
“MÜŞTERİLER MEMNUN AYRILIYOR”
Sinanpaşa Kadın Kooperatifi Üyesi Hatice Kahraman, ilçe merkezinde hizmete giren Kadın Kültür Cafe ve Restaurant’ta anne eli değen leziz ev yemeklerini müşterilere sunduklarını söyledi. Kahraman, “İlçemizde okuyan üniversite öğrencileri ve memurlar başta olmak üzere halkın her kesiminden vatandaşlarımız Kadın Kültür Cafe ve Restaurant’a geliyor ve memnun olarak ayrılıyorlar. Bugüne kadar bir nikâh merasimi olmak üzere birçok doğum günü ve toplantıya ev sahipliği yaptık. İlçemizde okuyan üniversite öğrencileri yemeklerimizi annelerinin yemeklerine benzetiyor ve memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Bizler de anneyiz. Yaptığımız yemeklere sevgimizi katıyoruz.” dedi.
KADINLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR
Sinanpaşa Kadın Kültür Evi Müdiresi Hilal Albir, kültür evinde birçok uzmanı ağırladıklarını ifade etti. Albir şunları kaydetti: “Kültürevimize gelen kadınlarımız alanında uzman isimlerin sunumlarını ilgiyle takip ediyor ve yoğun katılım sağlıyorlar. Bizlere Kadın Kültür Evine geldikleri için mutlu olduklarını söylüyorlar. Bizlerde Kadın Kültür Evleri’ni kadınlarımızın hizmetine sunan Sayın Valimiz Gökmen Çiçek ve saygıdeğer eşi Sümeyra Çiçek başta olamak üzere Sinanpaşa Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti