Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sinanpaşa’da icradan besihane satılacak

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinde 907

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinde 907 metrekare arsa üzerinde besihane ve müştemilatı icradan satılacak.

 

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Sinanpaşa ilçesi Akören beldesi Bağdat Mahallesi, Kavlakyolu mevkiindeki, tapunun 488 ada 40 parsel nolu 907,62 metrekare yüzölçümlü Kargir Besihane ve Kargir Evi olan tarla niteliğindeki taşınmazda, tam hisse maliktir. İmar durumu: Akören Belediye Başkanlığının dosya içerisinde bulunan 9 Ocak 2020 tarih ve 25 sayılı yazısında, söz konusu olan taşınmazın belediye imar planı içerisinde konut alanında, ayrık nizam 3 kat, TAKS: 0,40, KASK: 1,20 inşaat müsaadeli olduğu, yaklaşık 84 metrekare yola terkinin bulunduğu belirtilmiştir. Tek katlı ev: Yola cepheli tek katlı çamur harçlı taş duvarlı olarak inşa edilmiş 3 oda, mutfak, antre, wc ile banyo mahallinden oluşan 97.20 metrekarelik ve yaklaşık 32 yıllık içi dışı sıvalı ve badanalı evdir.

Çatının beton plakası yerine ahşap çatı yapılıp üzeri kiremit örtülü evin, mutfak bölümünde beton tezgâh vardır. Evin tabanları betondur. Banyo ve tuvalet mahallerinin zemin kaplaması seramik, duvarlarının yarısı fayans kaplıdır. Ahşap doğrama iç kapılı ve pencereleri PVC doğramadır.
Basit kümes: Evin arkasında eve bitişik olarak inşa edilmiş 45,00 metrekarelik ahşap çatı üzeri kiremit kaplı basit bir kümes vardır. Samanlık ve besihane: Yine evin arka cephesinde basit kümes binasına bitişik 185,00 metrekare inşaat alanlı tuğla duvarlı, çelik çatı makaslı içi dışı sıvalı, zemin kaplaması beton olan yapı 32 yıllıktır. Taşınmaz üzerindeki ağaçların değerlendirilmesi: Taşınmaz üzerinde çeşitli yaşlarda çeşitli meyve ağaçları ve taşınmazın yan tarafında ise kavak ağaçları bulunmaktadır. Taşınmaz üzerinde bulunan meyve ağaçları ve kavaklara ait ekonomik değerler aşağıda bildirilmiştir. Taşınmazın ilk satışı Sinanpaşa Belediye arkası kantar yerinde 28 Temmuz 2021 tarihinde 11.15-11.20 saatleri arasında yapılacak. Satış olmazsa ikinci satış aynı yerde ve saatte 24 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

 

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti