Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fiat Gürses’te 23 Nisan Coşkusu

Hyundai-Fiat Bayii Gürses Grup 23 Nisan için özel etkinlik düzenledi

Hyundai-Fiat Bayii Gürses Grup

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Afyonkarahisar’ın dört bir köşesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Resmi kurum ve kuruluşlar tarafından düzenlenen kutlama törenlerinin yanı sıra özel firmalar da 23 Nisan kutlama etkinlikleri düzenlediler.

Hyundai Fiat Bayii Gürses Grup

Fiat ve Hyundai markalarının Afyonkarahisar Bayiliğini sürdüren Gürses Gurup tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri de büyük ilgi gördü. Fiat-Hyundai showroomda düzenlenen etkilikte çocuklar ve aileleri birlikte zaman geçirme imkanı buldular. Gürses Grup tarafından düzenlenen 23 Nisan kutlamasında çocuklar ikramlar ve çeşitli hediyelerin yanı sıra kuru kalem boyama ve palyaço faaliyetleri ile hoşça zaman geçirdiler. Düzenlenen etkinliğe katılan çocuklar ve aileler Gürses Gurup ailesine etkinlik ve armağanlar nedeniyle teşekkür ettiler.

Hyundai Fiat Bayii Gürses Grup Hyundai Fiat Bayii Gürses Grup Hyundai Fiat Bayii Gürses Grup Hyundai Fiat Bayii Gürses Grup Hyundai Fiat Bayii Gürses Grup Hyundai Fiat Bayii Gürses Grup

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti