Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sinema tırı vatandaşlarla buluştu

Büyük Taarruz Uluslararası Kısa

Büyük Taarruz Uluslararası Kısa Film Festivali kapsamında sinema tırı/gezen sinemayla Afyonkarahisar merkez olmak üzere ilçelerde öğrenci ve vatandaşları sinemayla buluşturdu

 

Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Büyük Taarruz’un 100. yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün gezen sinema tırıyla Sultandağı, Bolvadin, Emirdağ ve Bayat ilçelerinde yarışmaya giren 24 kısa film ile uzun metrajlı filmlerin gösteriminin yapıldığını söyledi.
Sinema tırının 16 Mayıs’ta Kocatepe’de şehit ve gazi yakınlarına gerçekleştirilen film gösteriminin ardından, Şuhut, merkez, Dinar, Sandıklı, Sinanpaşa ve Çay ilçelerinde vatandaşlarla buluşacağını ifade eden Tanır, “Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğümüzün destekleriyle ve Valiliğimizin himayelerinde gerçekleştirmekte olduğumuz kısa film festivaline 116 ülkeden 3055 rekor düzeyde kısa filmin katıldı. Büyük Taarruz Uluslararası Kısa Film Festivali etkin bir şekilde sürüyor. Hem öğrencilerimizden hem halkımızdan büyük beğeni topluyor. Halkımızı sinemayla buluştururken, şehit ve gazilerimize vefamızı gösterme adına önemli bir etkinlik olduğunu düşünüyorum.” dedi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti