Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şirketle birlikte huzur satın alındı

Afyonkarahisar Seyahat Ulaşım A.Ş.
Şirketle birlikte huzur satın alındı

Afyonkarahisar Seyahat Ulaşım A.Ş. (AFSU) Yönetim Kurulu tarafından 3 Haziran Cumartesi akşamı, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Trafik Komisyonu Başkanı M. Emin Birliktir’in oğlu tarafından işletilen Trio Kafe’de iftar yemeği verildi.
HELALEŞMEK
ORTAKLARIN
TASARRUFU
İftar yemeği ve toplu duanın ardından konuşan Belediye Meclis Üyesi Trafik Komisyonu Başkanı M. Emin Birliktir, Ramazan-ı Şerif ayının tüm İslam Âlemine huzur, barış getirmesini diledi. AFSU Başkanı Ferhat Satılmış’ın konuşmayı kendisinden yapmasını rica ettiğini açıklayan Birliktir; “Ben de sizlerden birisiyim. İftarımızda Trafik Komisyonu Üyesi arkadaşlarımız var. Öncelikle otobüs şirketine ortak olan minibüsçü kardeşlerimize Allah bereket versin diyorum. Allah hayrınızı kabul etsin. Bizim Belediye olarak yaklaşık 8 senedir temennimiz huzur içerisinde Afyon’daki halkımızın yolculuk yapmasıydı. Bilindiği üzere zaman içerisinde sizler de bizler de minibüsçüler de, otobüsçüler de çok sıkıntı çektik. Ortak olmayanları bunun dışında tutuyorum. Her zaman söylüyorum. Kongrenizde de söylemiştim, onlar sizin ekmeğinizden çalıyorlar. Artık helal edip etmemek sizin tasarrufunuzdadır. Onları biz Belediye olarak hiç tasvip etmedik etmeyeceğiz. Zaten biz gereğini yapıyoruz” dedi.
TAŞIMACILIKTA BİRLİKTELİK SAĞLANDI
“Kendiliğinden, ekmeğinden, kazancından fedakârlık edip sadece Afyon’da huzurlu bir taşımacılık yapmak isteyip bu şirketi kuran, ortak olup, parasını ödeyenlerden Allah razı olsun” diyen Birliktir şöyle konuştu: “Bu şirketi kuran ve ortak olan herkesten Allah razı olsun. Bunu Afyon halkı ve Belediye adına söylüyorum. Baktık ki araçlar, minibüsler yenileniyor. Afyon halkı en iyisine layıktır. Sizlerde en iyisin yapmaya gayret ediyorsunuz. Ben bundan dolayı da hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu ayın içerisinde genel kurulunuz var. Genel kurul maddeleri içerisinde benzinlik alma veya başka bir şey yapma gibi şeyler var. Bu birkaç madde ile yetki alımı sözkonusu olacak. Uzun yıllardır söylediğimizde budur. Tek elin nesi iki elin sesi var diye atasözü var. Yıllardır bunu yapmaya çalışıyorduk. Birliktelik sağladınız.”
ALLAH GÜR
KISMET VERSİN
AFSU Şirketinin yavaş yavaş zarardan kurtulduğunu belirten M. Emin Birliktir, bundan sonra kazanılacak paralarla önce benzinlik ve depo ihtiyacının karşılanacağını söyledi. Şirketin sıkıntılı olduğunu belirten Birliktir şunları söyledi: “Özellikle eskiden borcu olup da tekrar 90 bin TL kredi çekip şirkete verenler sıkıntı çekiyorlar. Ama bu sıkıntılar da atlatılıyor. Malum yolcu kapasitesi de nedense azaldı. Erenler’den dolayı da biraz sıkıntı var. Orada ki birçok öğrenci şehre gelmiyor. Ama tüm bunlara rağmen başardınız. Bu vesile ile tekrar tebrik ediyorum. Allah hepinize gür kısmet versin. Şirketi satın alırken bir Durak Başkanı arkadaşımız huzur satın aldıklarını söylemişti. Evet, huzuru satın aldınız ve bunu da ispatladınız. Hepinizden Allah razı olsun diyorum. Bundan sonra ki yaşamınızda başarılar diliyorum. Trafik Komisyonu Üyesi arkadaşlarımız da burada. Allah bundan sonra nasip eder etmez ama 2-3 sene kadar daha buralardayız. Üzerimize düşende biz gereğini yapacağız. Mağduriyet varsa gidermeye gayret ediyoruz. AFSU Başkanı ve yönetimine, tüm Durak Başkanları ve yönetimine, minibüsçülere teşekkür ediyorum.”
DAVETE GENİŞ KATILIM
İftar davetine; AFSU Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Satılmış, AFSU Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Trafik Komisyonu Başkanı M. Emin Birliktir, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Mehmet Bayrakçeken, MHP Belediye Meclis Üyeleri Halil İbrahim Baykara, Bekir Özerdem, Mali Müşavir Aziz Aslan, medya çalışanları katıldı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti