'Sivil toplumun yanında olduk' – Kocatepe Gazetesi
AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanında olduklarını belirtti AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven'i İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı Ali Zenkin ve yönetim kurulu üyeleri 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. İlim Yayma Cemiyeti Afyonkarahisar Şube Başkanı Ali Zenkin ve yönetimi İl Başkanı Yurdunuseven'e yeni görevinde başarılar diledi. Sivil Toplum [&hellip]
AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanında olduklarını belirtti
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’i İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı Ali Zenkin ve yönetim kurulu üyeleri ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
İlim Yayma Cemiyeti Afyonkarahisar Şube Başkanı Ali Zenkin ve yönetimi İl Başkanı Yurdunuseven’e yeni görevinde başarılar diledi. Sivil Toplum Örgütlerinin toplumun vazgeçilmez bir parçası olduğunu ifade eden İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şube Başkanı Zenkin ve ekibine teşekkür etti. Yurdunuseven, “Sivil toplum kuruluşlarının ne kadar önemli olduğu hepimiz biliyoruz. Bu nedenle eğitim amacıyla kurulmuş ve yıllardır ülkemize hizmet eden dernek ve cemiyetlerin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bu nedenle İlim Yayma Cemiyetimiz başta olmak üzere bütün sivil toplum kuruluşlarına çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. İl Başkanı Yurdunuseven’e görevinde başarılar dileyen Zenkin, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Karşılıklı fikir alış verişinin yapıldığı ziyaret yaklaşık yarım saat sürdü. (Kocatepe Haber Merkezi)
Bakmadan Geçme





