• Haberler
  • Genel
  • Sivri: Hedefimiz vatandaş ve hizmet odaklı belediyecilik

Sivri: Hedefimiz vatandaş ve hizmet odaklı belediyecilik

Işıklar Beldesi’nde AK Parti’den Belediye Başkanı aday adayı olan Balı Sivri adaylık başvurusunu belde teşkilat üyeleri ile birlikte AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser’e teslim etti. Sivri, hedefinin vatandaş ve hizmet odaklı belediyecilik yapmak olduğunu söyledi “IŞIKLAR HAK ETTİĞİ HİZMETE KAVUŞACAK”Işıklar Beldesi AK Parti Belde teşkilat Başkanı Balı Sivri, Belediye Başkanlığına aday adayı olmasında [&hellip]

Sivri: Hedefimiz vatandaş ve hizmet odaklı belediyecilik

Işıklar Beldesi’nde AK Parti’den Belediye Başkanı aday adayı olan Balı Sivri adaylık başvurusunu belde teşkilat üyeleri ile birlikte AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser’e teslim etti. Sivri, hedefinin vatandaş ve hizmet odaklı belediyecilik yapmak olduğunu söyledi

“IŞIKLAR HAK ETTİĞİ HİZMETE KAVUŞACAK”
Işıklar Beldesi AK Parti Belde teşkilat Başkanı Balı Sivri, Belediye Başkanlığına aday adayı olmasında en büyük nedenin AK Parti şemsiyesi altında Belde halkına hak ettiği hizmetleri sunabilmek olduğunu söyledi.
Aday gösterilip seçimi kazandığı takdirde Işıklar’ın sorunlarını vatandaşlarla istişare ederek çözeceklerini kaydeden Balı Sivri yapacağı hizmetleri şu şekilde anlattı: “Işıklar’a yakışır, beldemizi temsil edecek ve vatandaşlara 24 saat hizmet verecek bir Belediye Hizmet Binası yapılacaktır. Işıklarımıza çok programlı bir Lise yaptırılacaktır. Beldemizin tamamını uygun fiyata bordur kaplamak için büz ve bordur atölyesi kurulacaktır. Yıkılan Işıklar Atatürk Parkı yeniden düzenlenecektir. Işıklara suyu bitmeyecek, daima çalışacak, 24 saat hizmet verecek İtfaiye aracı temin edilecektir. Kışın kardan ve çamurdan geçilmeyen yolların temizlenmesi yazın ise hava şartlarından dolayı bozulan çiftçilerimizin de kullanacağı yollara hizmet verecek bir greyder temin edilecektir. Esnafımızın talebi doğrultusunda Işıklar’a hizmet verecek Sanayi Sitesi yapılacaktır” dedi.
“HALK TOPLANTILARI YAPILACAK”
ışıklar Beldesi’nin sorunlarını çok iyi bildiğini ve yıllardır ihmal edilen bu sorunları çözüceğini kaydeden Sivri, “Işıklar halkının yağmur ve karda rahat alışveriş yapması için kapalı bir pazaryeri yapılacaktır. Gençlerimizin sağlıklı ortamlarda spor yapmaları için ortam hazırlanacaktır. Beldemize Düğün ve Hacı yemeği toplantılarının da yapılacağı bir Düğün Salonu yapılmalıdır. İmkan olan yerlere çocuk parkları yapılacaktır. Göreve geldiğim gün itibari ile beldemizde tüm ihtiyaç sahipleri de dahil modern ve sağlıklı bir konutlarımızın olması için TOKİ ile işbirliği yapılacaktır. Kabir yolları asfaltlanıp vatandaşımızı tozdan kurtaracağız. Mezarlıkların bakım ve temizliği Belediye tarafından yapılacaktır. Ulaşım sorununa düzenleme getirip halkımızı ekonomik güvenli ve sık seferlerle her yere ulaştıracağız. Beldedeki cadde ve sokakların temizliği modern araçlarla düzenli yapılıp halkımızın temiz ortamlarda yaşaması sağlanacaktır. Her üç ayda halkımızın düşüncelerini almak için toplanılıp halkımız dinlenecektir. Belediyemizde bulunan şirket aktif hale getirilip gençlerimize yeni iş kaynakları yaratacağız. Belediyemize ait bir Mezbaha yaptırılacaktır. Belediyede çalışan tüm personelin maaşları aksamadan gününde ödenmesi sağlanacaktır. Hizmetlerimize 4,5 yıl beklemeden hemen başlayacağız. Hıdırellez etkinlikleri ve Asker geceleri gibi sosyal faaliyetler yapılacaktır. Halkımızın kapısına Jandarma dikip, suyunu kesip mağdur etmeyeceğiz” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

BALI SİVRİ KİMDİR?

1965 Işıklar doğumlu olup, İlk ve ortaokulu Işıklar’da bitirmiştir. 1985 de vatani görevi için askere gitmiştir. 1993 yılında Işıklar Belediyesi’nde işçi olarak görev almıştır. Burada 11 yıl çalışıp 2004’te ayrılmıştır. 2003 yılından beri AK Parti saflarında aktif siyasette yer almıştır. Halen AK Parti Işıklar Belde Başkanlığı gö-revini yürütmektedir.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme