Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sivrihisarlı’dan Vali Güner’e ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Sivrihisarlı'dan Vali Güner'e ziyaret

Malezya’da yapılan Bilek Güreşi Dünya Şampiyonası’nda Genç Bayanlar Sol Kol’da Dünya ikincisi, Sağ Kol’da ise Dünya üçüncüsü olan Sultan Sivrihisarlı, Vali Hakan Yusuf Güner’i makamında ziyaret etti

Malezya’da yapılan Bilek Güreşi Dünya Şampiyonası’na katılan Sultan Sivrihisarlı Genç Bayanlar Sol Kol’da Dünya ikincisi, Sağ Kol’da ise Dünya üçüncüsü olmayı başardı. Sivrihisarlı başarısından sonra Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Tortop, Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İsmail Barın ve Bilek Güreşi Milli Takım Antrenörü Suat Gökçimen hazır bulundu.
Ziyaret sırasında Vali Güner’e bilgiler veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Tortop, Sultan Sivrihisarlı’nın Haziran 2015’te Bulgaristan’da sağ ve sol kollarda aldığı iki Avrupa Şampiyonluğu’ndan sonra 27 Eylül-03 Ekim tarihlerinde Malezya’da yapılan Bilek Güreşi Dünya Şampiyonası’nda da Genç Bayanlar Sol Kol’da Dünya ikincisi, Sağ Kol’da Dünya üçüncüsü olduğunu aktardı.
Sivrihisarlı’nın Afyonkarahisar’ı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ettiğini belirten Milli Takım Antrenörü Gökçimen; “Bilek Güreşi Milli sporcumuz Sultan Sivrihisarlı, Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda sağ ve sol kolda aldığı dereceyle ilimizi ve ülkemizi en iyi bir şekilde temsil etmiştir.” ifadesine yer verdi.Kendisine destek olan herkese teşekkür ettiğini belirten Milli Sporcu Sivrihisarlı, daha iyi başarılara ulaşmak adına tüm Afyonkarahisar’ın ve ülkemizin desteklerini beklediğini söyledi.Afyonkarahisar’a böylesine güzel başarılarla gelmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Vali Güner, “Afyonkarahisar’da başarılı sporcular yetişmesini, sporcularımızın bu başarılarını ülke ve dünya geneline yaymasını istiyorum. Bu uğurda gayret içerisinde olan ve ilimizi en iyi şekilde temsil edecek olan sporcularımıza Valilik olarak her zaman destek verilecek. Yurt dışında aldığı başarılardan dolayı Milli Sporcumuz Sivrihisarlı’yı tebrik ederim. Bu başarıda emeği geçen antrenörüne ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerine teşekkürler.” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti