Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“82 milyona adil düzeni sağlamak için çalışıyoruz”

Bu haberin fotoğrafı yok

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ramazan Türkaslan ve Merkez İlçe Başkanı Mehmet Uysal’ın öncülüğündeki heyet gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Ziyarette; İl Başkan Yardımcısı Salih Sayır, Sivil Toplum Kuruluşları Halkla İlişkiler Başkanı Tufan Yaşık ve İslam Cihat Taşpınar hazır bulundu.
“AFYON’DA 13 İLÇENİN
 KURULUŞU TAMAM”
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ramazan Türkaslan, partisinin 23 Kasım 2018 tarihinde Hacı Bayram Veli Camiinde Besmele çekilerek kurulduğunu söyledi. Yaklaşık 9 aydır Türkiye genelinde hummalı bir çalışma sonucu 74 ilde ve 600’den fazla ilçede çalışmaları tamamladıklarını belirten Türkaslan, “Bugüne kadar 20 il kongresi, 350’den fazla ilçe kongresi gerçekleştirdik. Afyonkarahisar’ımızda şu ana kadar 13 ilçemizin resmi kuruluşunu tamamladık. 8 ilçemizin kongresini gerçekleştirdik. Geriye kalan ilçe kongrelerimizi bir an önce gerçekleştirip en kısa sürede il kongremizi yapacağız. İnşallah 15 Eylül’e kadar ülke genelinde bütün il ve ilçe kongrelerimizi tamamlayarak Ekim ayının 2. haftasında başkentte, Ankara’nın en büyük salonunda büyük kongremizi yapmayı planlıyoruz. İnşallah bundan sonra yapılacak ilk seçimde milletimize umut olacağız. Milletimizin yıllardan beri çektiği sıkıntıların çözümünün adresi olarak göreceği, gerçekten severek gönülden sandık başına gidip oy vereceği bir parti olarak inşallah bir sonraki seçimde milletimizin önüne çıkacağız.” dedi.
“ADİL DÜZEN İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Yeniden Refah Partisi olarak kendilerinin kavga etmek, çatışmak, cezalandırmak, yıkmak için gelmediklerini vurgulayan Türkaslan, “Bizler, bugüne kadar yapılan tüm hayırlı hizmetlere teşekkür etmek, bu hayırlı hizmetleri yapanları tebrik etmek, yapılan hizmetleri görmek ve takdir etmek için geliyoruz. Bununla birlikte eksikleri tamamlamak, eksik yapılanları nihayete erdirmek için geliyoruz. Yine bununla birlikte yanlışları da doğrusunu ortaya koyarak düzeltmek için geliyoruz. Yapılan hizmetlere teşekkür edeceğiz. Eksikleri tamamlayıp, yanlışları da davamıza, istikametimize uygun doğrularla düzelteceğiz. Yeniden Refah Partisi teşkilatları herkese refah sağlamak, paylaşımda adaleti sağlamak, Allah’ın vermiş olduğu nimetlerin 82 milyon arasında adli bir şekilde bölüşülmesini sağlamak amacıyla gece gündüz çalışmaktır.” diye konuştu.
“21 TEMMUZ’DA İL DİVANI TOPLANDI”
21 Temmuz 2019 tarihinde Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı olarak Fuar Alanında İl Divan Toplantısı düzenlediklerini aktaran Türkaslan şöyle konuştu: “İl Divan Toplantımıza Afyonkarahisar’ın merkez, ilçe, belde ve köylerinden bu davaya gönül vermiş yüzlerce kişi katılım sağladı. Heyecan ve coşkunun hâkim olduğu programda bütün ilçe başkanlarımıza söz verilerek yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgilendirme yapmaları sağlandı. Kapanış konuşmasını yapan Kurucular Üyesi ve Eskişehir İl Başkanımız Osman Mandacı ‘Azim, kararlılık ve inançla çıkılan her yolda zafere ulaşmak mümkündür. Elbet bir gün Cuma hutbesinde Ayasofya Camiinde İslam Birliğinin kurulduğunu ilan edeceğiz. Rabbim bu yolda vazifesini yerine getirenlerden eylesin’ diyerek konuşmasını bu dua ile nihayete erdirdi.”
Ziyaret Ramazan Türkaslan’ın Burak Aydın’a kitap hediyesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi