Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti’de çifte bayram – Kocatepe Gazetesi

AK Parti’de çifte bayram – Kocatepe Gazetesi
AK Parti’de çifte bayram

AK PARTİ’YE ÇİFTÇE BAYRAM
Bayramlaşma öncesi ilk konuşmayı AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen yaptı. AK Parti’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle bu Kurban Bayramı’nda çifte bayram yaptıklarını belirten Sezen, “Kurban kurbiyet, yakınlık, birlik demektir. İnşallah bu bayram da Allah’a yakınlaşmanın, teşkilatlarımız arasındaki birlik ve beraberliğin devamına vesile olur. Bu bayram inşallah Kurban Bayramımızla beraber AK Parti teşkilatları olarak çifte bayram yapıyoruz. Bilindiği üzere 14 Ağustos AK Parti kuruluşunun seneyi devriyesidir. AK Parti 18 yaşındadır. Her daim inşallah 18 yaşında kalacaktır. Güçlü teşkilat, güçlü kadro ve güçlü Türkiye’nin teminatı olan AK Parti kurucu liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda 2023-2053 ve 2071 hedefleriyle durmadan gece gündüz teşkilat mensuplarımız, Orman ve Su İşleri eski Bakanımız, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ve dostlarımızla gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.
“AK PARTİ ARTIK DELİKANLI”
İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Burhanettin Çoban, Kurban Bayramına ulaştıran Allah’a hamd ederek, dünyada ki tüm Müslümanların bayramını kutlayarak kesilen kurbanların Allan katında kabul olmasını diledi. Ağustos ayının AK Parti ve Türkiye açısından önemli bir ay olduğuna temas eden Çoban, “Artık 19 yaşına girmiş bir delikanlıyız. İl Başkanımızın da ifade ettiği gibi inşallah hep böyle delikanlı, zinde kalıp başarılı olalım, hedefimize kalalım” diye konuştu. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, kurbanın yakınlaşma ve paylaşma anlamını taşıdığını belirtti. Zeybek, “Kurban bütünleşmek demektir. İnşallah bu Kurban Bayramının ümmetin birlik ve beraberliğine, kardeşliğine, kucaklaşmasına vesile olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.
“YOL ARKADAŞLIĞI MÜHİM”
Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Koca, yakınlaşma ev paylaşmaktan ibaret olan Kurban Bayramında bir kez daha Afyonkarahisar’ın birliktelik örneğini gösterdiğini kaydetti. Koca, “Tüm katılımcı kardeşlerime katılımlarından dolayı Allah razı olsun diyorum. Bayramlar teşkilatlarımızın ve milletimizin AK Parti ile birlikte hemhal olduğu birlikte olduğu günlerdir. Bugünleri idrak etmemizin büyük bir ehemmiyeti vardır. Bu ehemmiyeti kavrayarak yol arkadaşlığı yapanlara teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.
“PAYLAŞMA VE KARDEŞLİK SÜRDÜRÜLECEK”
AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven idrak edilen Kurban Bayramı’nın hayırlara vesile olup, kesilen kurbanların Allah indinde kabul olmasını diledi. Yurdunuseven şu ifadeleri kullandı:
“Kurban herkesin söylediği gibi İbrahimce ve bir adanış İsmailce bir teslimiyettir. Kardeşlik, paylaşmak bir araya gelmektir. İnşallah bu bayramda ve sonrasında bunları gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bizlerde Sayın Bakanımızın öncülüğünde bunları sürdürmeye devam edeceğiz.”
“MÜSLÜMAN’IN KURBANINA KARIŞMAYIN”
AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, örf, adet ve gelenekler arasında yer alan dini bayramlara ve kurbanların bilhassa kişinin kendi kesmesine önem verdiğini vurguladı. Özkaya şöyle konuştu: “Kurban kesersek hayvanları katledermişiz diyenler var. Be cahiller her gün yediğiniz etler kesilen hayvanların etidir. Kurban kesince dini inançla yapınca katliam, İspanya’da boğaları en ağır şekilde canlı canlı öldürürken katliam olmuyor. Fok balıklarını kafalarına vurarak öldürmek katliam değil spor yapıyorlar. Yahudiler tavukları duvara çarparak güya içerisinde ki cinleri çıkarıyor. Çinliler köpekleri canlı canlı kızartınca bir şey olmazken Müslüman’ın kurbanına laf söyleniyor. Dinime laf söyleyen bari Müslüman ola derlerdi ya eskiden, karışmayın kardeşim. Müslüman’ın kurbanına karışmayın.”
“AK PARTİ HİZMET PARTİSİ”
Altı dönem boyunca Orman ve Su İşleri Bakanlığı yapan, Cumhurbaşkanı Irak Özel Temsilcisi Milletvekili Veysel Eroğlu parti bayramlaşma mesajında şunları söyledi: “AK Parti kuruluşunun 18. yılını tamamlayarak 19 yaşına basacak bir genç. İnşallah AK Parti anlayışı ve zihniyeti ilelebet devam edecek. Çünkü bizim partimiz kurumsal bir partidir. AK Parti vatandaşı kucaklayan hizmet eden bir partidir. İnşallah AK Parti hizmetlerine devam edecektir. AK Partiden önce özellikle paramız pul mesabesinde idi. Bunu unutmayalım. IMF olan borcumuzdan her Başbakan gittiğinde el pençe divan dururdu. Şu anda IMF borcumuz yok. Bazı dış mihraklarca ekonomik kriz ortaya konulmak istenmesine rağmen Allah’a şükür dimdik ayaktayız.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi