Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“AK Parti’miz her türlü meşakkat ve badirelerle boğuşarak bugünlere geldi”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, AK Parti iktidarlarıyla birlikte her alanda çağ atlayan Türkiye’nin sadece bölgesinde değil dünya siyasetinde de söz sahibi bir konuma geldiğini kaydetti.
“HER SEÇİMDE
BAŞARILARINI KATLADI”
“14 Ağustos 2001’de Afyonkarahisar’ımızda Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde arkasındaki milyonlarla kutlu yola çıkan partimiz AK Parti, her seçimde başarılarını katlayarak arttırdı.” diyen Yurdunuseven, “AK Parti olarak; ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ şiarıyla millete hizmet yolunda her türlü meşakkatle, badirelerle boğuşarak bugünlere geldik. AK Parti ile Türkiye bugün mazlum halkların ve İslam Âlemi’nin umudu olmuş, dünyadaki tüm gönüllere yürekten dokunmuştur.” dedi.
“PEK ÇOK DEĞİŞİKLİĞE İMZA ATTI”
Yurdunuseven, “Siyaset sahnesine çıktıktan sonra girdiği ilk seçimde tek başına iktidar olan AK Parti, sonrasında girdiği her seçimden de zaferle çıktı. Çok partili hayata geçildikten sonra en uzun süre tek başına iktidarda kalmayı başaran partimiz Türkiye’de siyasetin ana omurgasını değiştiren pek çok değişikliğe imza atmıştır. Hedef 2023 sloganıyla milletiyle el ele Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına durmadan ilerlemektedir. 2051 ve 2071 hedeflerimize de ulaşmak için büyük bir azim ve karlılıkla durmaksızın çalışacağız. Ülkemiz ekonomisiyle, teknolojisiyle, demokrasi anlayışıyla, özgürlük inancı ve ruhuyla dünyanın en gelişmiş ülkeleri içinde yerini alacaktır. ‘Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet’ düsturu ile ülkemizi çok daha güçlü ve sağlam yarınlara taşıyacağımızın altını çizmek istiyorum. Rabbim, daha nice yıllar AK Parti’mize aziz milletimizin hizmetkarı olmayı nasip etsin.” diye konuştu.
“HEP 18 YAŞINDA”
Yurdunuseven mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Bu duygu ve düşüncelerle AK Parti’mizin 18’inci kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyor, millete hizmet yolunda samimiyet, tevazu ve gayretle çalışan AK kadrolarımıza Yüce Allah’tan kolaylık, can sağlığı ve uzun ömürler niyaz ediyorum. Ayrıca partimizde bugüne kadar görev yapmış olan tüm dava arkadaşlarımıza saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyor, aramızdan ayrılmış olanları ise, rahmet ve minnetle bir kez daha yâd ediyorum. Bu kutlu davaya gönül veren her bir kardeşimiz gibi biz de ne diyoruz; AK Parti’miz Türkiye sevdasıyla daima hep 18 yaşında.”