Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayramlar bayram gibi kutlansın

Bayramlar bayram gibi kutlansın

TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Karanfil birlikte Kurban Bayramının 2. günü parti bayramlaşma programına katıldı.
“BAYRAM BARIŞ VE
HUZUR GETİRSİN”
CHP İl Başkan Yardımcısı Mustafa Karanfil, bayramların dil, din, ırk, siyasi görüş ayırt etmeksizin herkesi birbirine yakınlaştıran, paylaşma ve dayanışmanın en yoğun yaşandığı günler olduğunu belirtti. Türkiye’nin içerisinde bulunduğu ekonomik buhran ve çözüme kavuşturulmayan birçok sorunla bir bayramın daha geçirildiğini belirten Karanfil, “Umarız ki Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti kuruluş ilkeleri doğrultusunda iktidar sahiplerinin yapacağı doğru çalışmalarla tüm dünyaya gelir adaletsizliklerinin ortadan kaldırılır. Fikir ayrılıklarına rağmen, ortak payda da buluşulduğu bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin ayrım gözetmeksizin dayanışma içerisinde olduğu barış ve huzurun sağlandığı bir ülke olarak örnek bir tablo çizebiliriz. Sadece bayramlarda değil her gün sürdürebileceği ortak akılla hareket edilebilir. Paylaşma ve dayanışmanın sembolü Kurban Bayramının ülkemize ve tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini dilerim.” dedi.
“BAYRAMLAR BAYRAM
GİBİ KUTLANAMIYOR”
CHP Milletvekili Burcu Köksal, mübarek Kurban Bayramını kutladı. Türkiye’de bayramların halen daha bayram gibi yaşanamamasından yakınan Köksal, “Ne yazık ki hala ülkemizde bayramlar bayram gibi yaşanamıyor. Cumhuriyet tarihinin en yüksek işsizlik oranına ulaşılmış, yine cumhuriyet tarihinin cezaevlerinde en yüksek doluluk oranına ulaşılmıştır. Demokrasi, liyakat ve adalet yerle yeksan edilmişken, yoksulluk ve yolsuzluk halen çözülememişken, çocuklarımız YKS ve LGS kapısında ter döküp istedikleri okullara yerleşemezken, eğitimde fırsat eşitliği sağlanamazken, ülkemizde demokrasi adına atılan adımlar geriye götürülürken Cumhuriyetin kazanımları, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri yok sayılırken ne yazık ki bayramları bayram gibi kutlayamıyoruz. Yaşanan ekonomik krizden tüm Türkiye etkilenmektedir. Bu ülkenin yüzde 99’u geçim sıkıntısı çekip alım gücü düşüp yoksullaşırken bayramları bayram gibi kutlayamıyoruz. Taşeronların tümünün kadroya geçirildiği, çocuklara eğitimde fırsat eşitliğinin sağlandığı, LGS ve YKS kapılarında ter dökmediği, başarılı çocuklarımızın istedikleri okullara girebildiği, günümüzde işsizliğin sona erdiği, terörün, yoksulluğun, yolsuzluğun sona erdiği bir Türkiye’de bayramları bayram gibi kutlayabilmeyi diliyorum.” dedi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi