Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Görevden alınmamız için her türlü çirkeflik yapıldı”

Bu haberin fotoğrafı yok

Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı görevinden alınan Ramazan Türkaslan, Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Sungur tarafından haklı hiçbir sebep ortaya konulmadan kendilerinin görevden alınması için her türlü çirkefliğin yapıldığını iddia etti

 

Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı görevinden alınan Ramazan Türkaslan yaptığı yazılı açıklamada sert ifadeler kullandı.
“HUMMALI BİR
ŞEKİLDE ÇALIŞTIK”
Yeniden Refah Partisi’nin 23 Kasım 2018 tarihinde kurulduğunu kaydeden Türk Aslan, “Akabinde ilimizde de kuruluş çalışmaları başlamıştır. Her ilde olduğu gibi Afyonkarahisar da temayül yoklaması yapılmıştır. Afyonkarahisar Öğretmen Evinde yapılan temayül yoklamasına yüzlerce kişi katılmış listeden tek isim çıkmıştır. Yapılan temayül yoklamasında tek isim olarak çıkan Ramazan Türkaslan Ocak ayında genel merkeze çağrılmış ve İl başkanı olarak görevlendirilmiştir. Ocak ayı sonu itibariyle Afyonkarahisar il yönetimi resmi olarak kuruluşunu tamamlamış hummalı bir çalışma evresine girmiştir.” dedi.
“TÜM İLÇELERLE BİRLİKTE İSTİFA EDİYORUZ”
Kısa sürede binlerce esnaf ziyareti yaptıklarını kaydeden Türkaslan, “13 ilçede resmi kuruluş tamamlanmış 8 ilçede de kongreler tamamlanmıştır. Kalan 5 ilçe için de isimler belli olmasına karşın teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan yardımcısı Bahattin Sungur’un yanlış tutumlarından dolayı atamalar ertelenmiştir. Yapılan il içi ve il dışı çalışmalarda tamamen teşkilat mensuplarımızın maddi ve manevi imkanları kullanılmıştır. Teşkilat mensuplarımız hiçbir menfaat gözetmeksizin evlatlarının rızkından ayırdıkları mali kaynaklardan gecesini gündüzüne katarak insanüstü çalışma gerçekleştirmişlerdir. Gelinen noktada Bahattin Sungur’un bir tane dahi haklı sebep ortaya koyamadan bizleri görevden almak için her türlü çirkefliği yapması bardağı taşıran son damla olmuştur. Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı ve İl Yönetimi olarak ilçelerimizle birlikte istifa ediyoruz. Bu süreçte bize destek veren bütün kardeşlerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti