Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taytak: Dikkat edin birbirimizi kırmayalım

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığında Kurban Bayramının 2. günü Merkez İlçe Başkanlığı, Ülkü Ocakları İl Temsilciliği, partililer ve vatandaşların katıldığı geniş katılımlı bir bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşmada; MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Mehmet Kocacan, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, Ülkü Ocakları İl Temsilcisi Abdurrahman Timur Bayram, Belediye Başkanları, il ve ilçe yönetimi, Belediye ve İGM Üyeleri hazır bulundu.
“VEKİLİMİZ İLİMİZ VE
PARTİMİZ İÇİN ŞANS”
Bayramlaşma programının açılış konuşmasını MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan yaptı. Afyonkarahisar halkının ve tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı kutlayan Kocacan, “Allah bu birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde partimizden milletvekili seçilen MYK Üyemiz Mehmet Taytak Bey ilimizin Ankara’daki gururu olmuştur. Seçildiği günden bugüne vatandaşlarımızın derdine derman olmak için elinden gelenin fazlasını yapmıştır. Yapmaya da devam etmektedir. MHP’li Belediye Başkanlarımızda milletvekilimiz aracılığıyla Ankara’dan ne talep ediyorlarsa yerine gelmektedir. Hem Afyonkarahisarlı hemşerilerimizin hem de Belediye Başkanlarımızın bize gelen istek ve taleplerini Milletvekilimiz Mehmet Taytak’a ileterek bir köprü vazifesi görmekteyiz. Sayın vekilimiz de bizim il teşkilatı olarak talep ve isteklerimizi olumlu bir şekilde karşılamaktadır. Kendisine buradan Afyonkarahisar halkı adına teşekkür ediyorum. O yüzden milletvekilimiz Mehmet Taytak Bey hem Afyonkarahisar için hem de partimiz için bir şanstır.” dedi.
“VEKİL, YEREL YÖNETİCİLERE
DESTEK VERİYOR”
MHP’li Belediye Başkanları adına İhsaniye ilçesine bağlı Kayıhan beldesinin Belediye Başkanı Ömer Şahin konuşma yaptı. Şahin, Milletvekili Mehmet Taytak’ın, MHP’li Belediye Başkanlarına her zaman destek verdiğini belirtti. Şahin, “Milletvekilimiz Mehmet Taytak, 31 Mart Belediye seçimlerinden önce ve sonrasında MHP’li Belediye Başkanlarımıza çok büyük ilgi ve alaka göstermiştir. Ankara’yla ilgili bir isteğimiz veya bir talebimiz olduğunda kendisi bizzat bizimle ilgilenmiştir. Seçim öncesi verdiğimiz vaatlerin hayata geçirilmesi noktasında sayın vekilimiz büyük destek vermektedir. Ben buradan Belediye Başkanlarımız adına kendisine sonsuz teşekkür ediyorum. MHP’li Belediye Başkanları olarak kendimizi şanslı görüyoruz.” diye konuştu.
TEMSİLCİLER SÖZ ALARAK BAYRAM KUTLADI
Sırasıyla; MHP İlçe Başkanları adına Dinar MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan, Belediye eski Başkanları adına Emirdağ Belediye eski Başkanı Uğur Serdar Kargın, İGM Üyesi Ahmet Zeki Ertürk ve sendika başkanları adına Kamu-Sen İl Temsilcisi Mehmet Demir birer konuşma yaparak Afyonkarahisar halkının ve tüm katılımcıların bayramını kutladılar.
“ÜLKÜCÜNÜN EĞRİSİ OLMAZ”
Bayramlaşma programının son konuşmasını MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak yaptı. Taytak, İslam Âleminin ve Afyonkarahisar halkının Kurban Bayramı’nı kutladı. Taytak, “Bir bayram havası içerisinde samimiyetle, ihlâsla ve vicdanla elimizdeki teraziyi ortaya koyalım. Eğriyi doğruyu görelim. Ülkücünün eğrisi olmaz. Bazılarının siyasi hesapları var mıdır? Vardır, bu da çok doğaldır. Ancak bir şey olmak için birilerini çiğneyerek, birilerinin üstüne basarak hedefe varmak ülkücü harekete yakışmaz. 33 yıldır genel merkezdeyim böyle bir şeye hiçbir zaman tevessül etmedim. Hiç kimsenin de karşısında bundan dolayı mahcup değilim.” şeklinde konuştu.
“CUMHUR İTTİFAKINDA AK PARTİ’YE HER
DESTEĞİ VERDİK”
Genel seçimlerden itibaren İl Başkanı, Belediye Başkanları ve yöneticilerle bir ve beraber olduklarının altını çizen Taytak şöyle konuştu:
“Belediye Başkanlarım kendi beldeleri ve ilçelerinde vatandaşlarımıza vermiş olduğu sözleri yerine getirmek adına çok ciddi manada büyük fedakârlıklar yaparak çalışmaya ve hizmet etmeye çalışıyorlar. Bana düşen o kardeşlerime destek vermek olacaktır. 15 belde, 3 ilçemize de gereken çalışmayı yerine getiriyoruz. 24 Haziran’dan bu yana Cumhur İttifakında AK Parti’ye her türlü emeği ve fedakârlığı gösterdik. Bununla birlikte devletin pek çok kademesinde bulunan bürokratlar sayesinde bakanlar ya da bakan yardımcıları sayesinde ilime pek çok hizmeti getirmek nasip oldu. Bunun yanında da hemşerilerimizin şahsi ve bürokratik işlemlerinde elimizden geldiğince yardımcı olduk. Vatandaşlarımız için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Hiçbir telefona dönmediğimiz olmadı. İnşallah olmayacak.”
“ÇAY VE EMİRDAĞ BELEDİYE BAŞKANLARINA NAZİK UYARI”
Çay ve Emirdağ ilçelerinde göreve seçilen AK Partili Belediye Başkanlarını seçimden hemen sonra arayarak hayırlı olsun dilleklerini ilettiğini belirten Taytak şunları söyledi:
“AK Parti’den göreve seçilen arkadaşlarımızı göreve seçildikten hemen sonra arayıp kutladım. Başarılarınızın devamını diliyorum dedim. Fakat rica ettim; Enkaz edebiyatı yapmayın. HDP’den Belediye devir almadınız. Bizim kardeşlerimizin hiçbiri yanlış iş yapmaz. Hata ve eksiklik her yerde olur. Oralarda çalışan arkadaşlarımıza dokunmayın dedim. Dikkat edin birbirimizi kırmayalım. Ülkenin bekası adına çıktığımız bu yolda bir küçük hesap için birbirimizi yemeyelim. Fakat bu iki ilçe de görüyoruz ki, sıkıntı yaşanıyor. AK Parti Genel Merkezine, AK Parti milletvekillerine tekraren gideceğiz ve oradaki arkadaşlarımıza eziyet etmemeleri gerektiğini, bizim kardeş olduğumuzu, omuz omuza beraber olduğumuzu ve bu Cumhur İttifakının her şeye rağmen içerideki arızaya, dışarıdaki ihanete rağmen inşallah sonuna kadar gideceğini ifade edeceğiz. Hiçbiriniz yalnız değilsiniz. İl ve ilçe teşkilatlarımız yanınızda. Ben yanınızdayım ve en önemlisi bilge liderimiz, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey sonuna kadar yanınızdadır.”
Program bayramlaşma ile tamamlandı.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti