Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Vatandaşla istişare halindeyiz”

Bu haberin fotoğrafı yok

Afyon Gün FM’de Gazeteci İsmail Akar’ın hazırlayıp sunduğu Gündem Özel programına konuk olan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, TBMM’nin tatile girmesinin ardından Afyonkarahisar merkez ve ilçelerinde vatandaşlarla istişare ettiklerini söyledi.
Cuma namazını her hafta başka bir mahalle ve camide kıldıklarını kaydeden Yurdunuseven, “Namaz sonrası gelen talepleri dinliyoruz. Bugün (dün) Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ile birlikte namazımızı eda ettikten sonra vatandaşların sorunlarını dinledik. Doğrusunu isterseniz en fazla iş talebi oluyor, ardından ise tayin istekleri geliyor.” dedi.
“AFYON’UN SORUNLARINI BİLİYORUZ”
Afyonkarahisar meselelerine vakıf olduklarını anlatan Yurdunuseven, ”Bakanımız Veysel Eroğlu Milletvekilimiz Ali Özkaya ile ilçeleri de geziyoruz ilçelerin meselelerini yerinde tesbit ediyoruz. Bu bu bayramda yine bayramın 2. günü diğer bayramlarda olduğu gibi merkezde bayramlaşma sonrası ilçeleri gezeceği.” diye konuştu.
“ALT YAPIYA ÖZEL ÖNEM VERECEĞİZ”
Afyon Spor kompleksinin gözde bir tesis hainle geldiğini anlatan Yurdunuseven, “Şu ana kadar 50 takım spor kompleksinde kamp yaptı şu anda dahi 7/8 takımın kampı sürüyor. Termali doğal güzellikleri ve kavşak noktada olmasından dolayı ilimiz önemli bir merkez oldu. Futbol, voleybol ve basketbolda Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’inde desteği ile bu sezonda başarılı sonuçlar alacağımızı ümit ediyorum. Burada altınıçizmek lazım. Altyapıya özel önem vereceğiz. Sporda başarı ve az masraf için alt yapı önemlidir” ifadelerini kullandı.
Afyon basınını yazılı, görsel, işitsel ve internet olmak üzere ayrım yapmadan 24 Temmuz itibariyle ziyaret ettiğini kaydeden Milletvekili Yurdunuseven, “4 yıl il başkanlığı bir yıl milletvekilliğim sırasında basın ile sürekli temas halinde olduk. Ben ilimizde meselelere sahip çıkan vatan ve bayrak aşkı taşıyan basın çalışanlarından her daim memnun kaldım.” şeklinde konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti