Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zaferler ayına rast gelen bayram ayrı güzel

Zaferler ayına rast gelen bayram ayrı güzel

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal partide gerçekleştirilen bayramlaşma programına katıldı.
“BAYRAMLAR
BİRLİKTELİK ZİNCİRLERİ”
Partililere hitap eden ve bayram mesajı veren DP Genel Başkanı Milletvekili Gültekin Uysal, Kurban Bayramının mübarek olmasını diledi. Dini ve milli bayramların önem taşıdığına değinen Uysal, “Dini ve milli bayramlarımız önemlidir. Milli bayramlarla birlikte bu yıl Ağustos ayına tevafuk ettiği bir Kurban Bayramını idrak etmekteyiz. Zaferler ayına denk düşecek şekilde Ramazan Bayramı akabinde de Kurban Bayramını da idrak ediyoruz. Kurban Bayramında sadece dilimizden dökülenlerle değil, ruhuna, manasına göre sözlerle amel ederek hep beraber milletçe erişmiş oluruz. Pek çok acı ve sancılar yaşıyoruz. Şehit kanlarıyla sınırları çizilmiş vatan toprağı addettiğimiz Anadolu dışında ki tüm coğrafyalardan başlayarak insanlarımızın barışı ve huzuru aradıkları bir dönemde her daim mazlumların hissiyatı, sesi, yüreği olmuş Türk Milleti olarak da bu bayramlar hep ifade edilir ama yeterince vurgulanmaz. Ben bunu birlikteliğimizin zincirleri olarak değerlendiriyorum. Ümit ederiz bundan sonra ki süreçte de feyzinden idrak ettiğimiz beraberinde hacca gittiğimiz tüm insanlarımızın hac ibadete kabul olsun.” dedi.
“HEMŞEHRİLERLE
HEMHAL OLUNUYOR”
Hamiyet duygularıyla fedakârlık duygusunun azami noktaya çıktığı bir iklimde kişilerin kendilerini muhasebeye çekmesi gerektiğini kaydeden Uysal, “Temennim duam buna vesile olmasıdır. Bayram vesilesi ile kendi memleketimiz Afyonkarahisar’da olmaktan büyük memnuniyeti duyuyorum. Parti v.d programlarla hemşehrilerimizle hemhal olmaya gayret gösteriyorum. Önümüzde ki süreçte milletimizin sesi olabilmek adına tüm arkadaşlarımızla dünden bugüne taşıdığımız bayrağı yarınlara taşımak için çabalayacağız. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimizin, tüm Müslüman Âleminin bayramını tebrik ediyorum.” diye konuştu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi