Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sizler Millete Hizmet Değil İhanet İçindesiniz”

Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş, Mali Müşavirlerin çalışma ve yaşam koşullarının düzeltilmesi” araştırma önergesi için ret oyu kullanan Cumhur İttifakı partilerini sert bir dille eleştirdi. Ertaş, “Sizler millete hizmet değil ihanet içindesiniz.” dedi

Gelecek Partisi İl Başkanı

Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş, Gelecek ve Saadet Partisi tarafından TBMM’ye sunulan “Mali Müşavirlerin çalışma ve yaşam koşullarının düzeltilmesi” önergesine ret oyu veren AK Parti ve MHP grubuna sert tepki gösterdi.

Başkan Ertaş, konu hakkında şunları kaydetti: “Mali Müşavirler, ülke ekonomisinin önemli bir parçasıdır ve hak ettikleri değeri görmeliler. İktidar her soruna göz yummaktadır. AKP ve MHP içerisinde siyaset yapan Mali Müşavirlere sesleniyorum. Yıllardır çözülmeye Mali Müşavirlerin tahsilat, iş yükü ve mali sorumluluk problemleri ile insanca yaşama hakları konusunda biz bir adım attık. Peki, siz neden destek olmuyorsunuz? İktidar her şeyi ret ederek hangi problemleri çözecek? Teklifimize ret oyu veren AKP ve MHP grubunu şiddetle kınıyorum. Siz doğru olan hiç bir şeyi onaylamıyor, menfaat odaklı yaşıyorsunuz. Sizler millete hizmet değil millete ihanet içindesiniz.”