Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Skoda Sağlam Mı?

Skoda sağlam mı? Sorusunu internette en çok araştırılanlar arsında yer aldı. Peki, Skoda sağlam mı? Detayları haberimizde….

Skoda sağlam mı? Sorusunu

Dünya genelinde yapılan “Araç Güvenilirlik Anketi”nin sonucunda en çok merak edilenler arasında Skoda sağlam mı? Sorusu yer aldı. Peki, Skoda sağlam mı? Sizler için araştırdık…

DÜNYA GENELİNDE SAĞLAMLIK AÇISINDAN SKODA KAÇINCI SIRADA

Dünya genelinde yapılan ve 13.000 araç sahibinin katıldığı bir anket sonucunda JD Power’ın Birleşik Krallık’ta yürüttüğü “Araç Güvenilirlik Anketi”nin sonuçlarına bakıldığında en çok sağlam ve güvenirliliğe sahip olan Çek otomobil üreticisi Skoda olmuş ve onu da takip eden Suzuki otomobil markası alırken İngiliz otomobil Land Rover sonuncu sırada yer almıştır.

EN GÜVENİLİR OTOMOBİLLERİN SIRASI ŞU ŞEKİLDE:

1.Çek otomobil üreticisi Skoda

  1. Suzuki
  2. Koreli otomobil üreticisi Kia
  3. Dacia ve Audi
  4. Opel/Vauxhall,
  5. Peugeot
  6. Volkswagen,
  7. Ford
  8. Seat
  9. Seat,

SKODA’NIN SAHİBİ AHMET YÜCE KİMDİR?

1957 yılında İstanbul’da doğan Ahmet Yüce lise eğitimini Galatasaray Lisesi’nden mezun olarak tamamlamış ve babası Orhan R. İle otomobil ve Otomotiv sektörüne adım atıp çalışmaya başlayan Yüce birçok başarıya imza atmıştır. kurucu üyesi olarak Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin faaliyete geçebilmesinde büyük çabalar göstermiş ve adını duyurup Skoda ve Alfa Romeo gibi önemli markalılarının Türkiye distribütörlüğünü ve Yüce Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmekte olup aynı zamanda da Erya Otomotiv A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yüce Motor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanıdır.