Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Solak, Üniversite Hastaneleri Birliği toplantısına katıldı

Solak, Üniversite Hastaneleri Birliği toplantısına katıldı
Solak, Üniversite Hastaneleri Birliği toplantısına katıldı

ESOGÜ Meşelik Yerleşkesi’ndeki Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Üniversite Hastaneleri Birliği Derneği Başkanı ve Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş ile çok sayıda davetli iştirak etti.
Açılışta konuşan ESOGÜ Rektör Yardımcısı ve ÜHB Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu, ÜHB’nin bir önceki geniş katılımlı toplantısından yaklaşık 2 yıl sonra 18. toplantısına ev sahipliği yapmaktan ESOGÜ olarak mutluluk duyduklarını belirtti.
ÜHB Başkanı ve Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş ise ÜHB Derneği’nin kuruluş süreci ve amaçları hakkında kısaca bilgi vererek ve Dernek Yönetim Kurulu Üyelerini kısaca tanıtarak başladığı konuşmasında, ÜHB’nin yıllar içerisinde üniversite hastanelerinin yaşadığı sorunlar konusunda farkındalık oluşturmak için çeşitli çalışmalar yürüttüğünü belirtti. Prof. Dr. Erkan İbiş, sonunda siyasi ve bürokratik karar vericilerle yapılan pek çok görüşmenin sonuçlarının alınmaya başladığını da sözlerine ekledi. (Kocatepe Haber Merkezi)