Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Son maçta galibiyet var – Kocatepe Gazetesi

Son maçta galibiyet var – Kocatepe Gazetesi
Son maçta galibiyet var

Galenos Cup’ta Türk Telekom, Düzce Belediye ve Petkim ile karşı karşıya gelen Afyon Belediye kupa boyunca oynadığı 3 maçta 2 mağlubiyet, 1 galibiyet alarak turnuvayı 3. tamamladı. Turnuvada oynadığı maçların 3’ünden de galibiyetle ayrılan Türk Telekom birinci, 1 mağlubiyeti bulanan Düzce Belediye ikinci, 1 galibiyeti bulanan Afyon Belediye üçüncü galibiyeti olmayan Petkim ise dördüncü oldu.
Afyon Belediyespor turnuvanın son maçında Petkim ile karşı karşıya geldi. Turnuvada Türk Telekom ve Düzce’ye mağlup olan Afyon Belediyespor, son maçta Petkim’i uzatmalarda 100-98 mağlup etti.
İlk çeyreğe iki ekipte hızlı başladı. Afyon Belediye rakip potaya 2 sayı daha fazla attı. İlk çeyrekte iki ekipte savunma ağırlık bir oyun sergilerken Afyon Belediye 18-16’lik skorla ikinci çeyreğe üstün başladı.
İkinci çeyrekte Afyon Belediyespor Petkim’e oranla biraz daha ağır kalınca Petkim öne geçmeyi başardı. Çeyreğin sonunda soyunma odasına önde gitmek isteyen Petkim oyundaki hızını artırdı ve farkı açmak için büyük çaba gösterdi. Afyon Belediye ise Petkim’e bu şansı vermedi. İlk yarı Petkim’in 40-37 üstünlüğü ile tamamlandı.
Üçüncü çeyreğe hızlı başlayan Petkim oldu. Afyon Belediye Petkim’e oranla biraz daha ağır kaldı ve Afyon Belediye hücumda ve savunmada etkili olamadığı için çeyreğin sonunda Pektim farkı 5 sayıya yükseltmeyi başardı.
Son çeyreğe 64-59 üstün başlayan Petkim olurken Afyon Belediye normal sürenin tamamlanmasına 7 dakika kala üstünlüğü 70-69 ele almayı başardı. Kalan sürede üstünlük sürekli el değiştirirken iki ekipte maç sonunda kazanan taraf olmak için oldukça yüksek performans sergilemeyi başardı. 32 saniye kala Ogün Sevinç’in üçlüğüyle Afyon Belediye 85-84 öne geçti. 3 saniye kala Efekan Coşar skoru 86-86 eşitledi ve oyun uzatmaya gitti.
Uzatmanın bitmesine 31 saniye kala PETKİM 98-95 öndeyken Afyon Belediye’den İbrahim Yıldırım ve Serkan Menteşe bulduğu sayılarla maçı 100-98 kazandı.

 

Afyon Belediye ribauntlarda 47-31, asistte 28-16 üstünlük sağladı. Petkim 21, Afyon Belediye 12 top kaybetti.
Afyon Belediye: Altan Erol 21 sayı, 4 ribaund, 5 asist, Talat Altunbey 20 sayı, 5 ribaund, 3 asist, Ogün Svinç 22 sayı (6/12 üçlük), 5 ribaund, 2 asist, İbrahim Yıldırım 11 sayı, 4 ribaund, 3 asist
Petkim: Eugene Kelley 21 sayı, 2 ribaund, 4 asist, Efekan Coşar 25 sayı (4/7 üçlük), 4 ribaund, 3 asist, Ümit Sonkol 10 sayı, 9 ribaund, Murat Erensoy 20 sayı, 6 ribaund, Kaloyan Ivanov 12 sayı, 9 ribaund, 2 asist