Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sorunları yerinde göreceğiz, yöneticilerle tanışacağız”

İlçe ziyaretleri kapsamında ilk
"Sorunları yerinde göreceğiz, yöneticilerle tanışacağız"

İlçe ziyaretleri kapsamında ilk olarak Çay Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Hükümet Konağı önünde Kaymakam Vekili Muhammed Evlice, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş İlker Yakar, Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı, İlçe Emniyet Müdür Vekili Sıraç Kesici,Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül, Pazarağaç Belediye Başkanı Adem Bulut, Çay Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Kaygısız ve daire müdürleri tarafından karşılandı.
Kaymakamlık ziyareti sırasında ilçenin genel durumu hakkında Kaymakam Vekili Muhammed Evlice’den bilgi alan Vali Yıldırım, vermiş olduğu bilgilerden dolayı Kaymakam Vekili Muhammed Evlice’ye teşekkür eden ve Çay İlçesi’nde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Yıldırım burada yaptığı konuşmada; “İlçe ziyaretleri kapsamında sırasıyla Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, İlçe Jandarma ve İlçe Emniyet Müdürlüğümüze ziyaretlerde bulunacağız. İlçeleri ziyaret ederken problemleri yerinde öğrenirken, kamu yöneticileri ile tanışmış olacağız” dedi.
Daha sonra Kaymakamlık ziyaretinin ardından Çay esnafı ile bir araya gelerek hayırlı işler temennisinde bulunan Vali Yıldırım, sırası ile Belediye Başkanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti