'Söz' Verdiler, Tutuyorlar: 80 Liraya 4 Çeşit Yemek
Afyonkarahisar'ın yerel zincir market markası Söz Toplu Tüketim Mağazaları'nın Erenler Mahallesi'ndeki Söz Mutfak işletmesinde, 4 çeşit yemek 80 lira… Et ve tavuk yerine bakliyat menüsünü seçenler ise 70 lira ödüyor
Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Siper ile Afyonkarahisar Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ali Rıza Gürakar’ın ortağı olduğu Söz Toplu Tüketim Mağazası’nın, üniversite öğrencilerinin yoğun olarak yaşadığı Erenler Mahallesi’nde açtığı Söz Mutfak, yemek fiyatları ile dikkat çekiyor.
4 ÇEŞİT YEMEK, UYGUN FİYAT
Her gün 2 ana yemek listesinin hazırlandığı Söz Mutfak’ta bakliyat ağırlıklı yemek listesi 70 liradan, et ağırlıklı yemek listesi 80 liradan sunuluyor. Her iki yemek listesinde de 4 çeşit yemek bulunuyor. Yemeklerde genel olarak Söz Marketler’de satılan ürünler kullanılıyor.
HER BÜTÇEYE UYGUN MENÜ
“En Lezzetli Yemekler” sloganıyla hazırlanan menüde ise tostlardan tava yemeklerine kadar geniş bir yelpaze sunuluyor.
Tüm bütçelere uygun olarak hazırlanan yemeklerin yer aldığı Söz Mutfak’ta Cumartesi günleri ise Alakart Yemekler sunuluyor. Alakart Yemekler arasında Tavuklu Ali Nazik Kebabı, Tavuklu Hünkar Beğendi gibi yemekler bulunuyor.
Bakmadan Geçme





