Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SP heyeti ziyaret turunda

SP heyeti ziyaret turunda

SP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Orhan Arslan ve beraberindeki partililer Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği ile Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler

 

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Orhan Arslan, Teşkilat Başkanı Erhan Akpınar, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Ayva ve İlyas Dikici ile birlikte Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur’u ziyaret ederek 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Uygur, pandemi sürecinde vatandaşların ihtiyaçlarını giderebilmek için canla başla çalıştıklarını söyledi. Merkez İlçe Başkanı Arslan ise, muhtarlığın mesai kavramı olmadan çalışma gerektiren bir faaliyet olduğunu belirterek Uygur’a Necmettin Erbakan’a ait Davam kitabını hediye etti.
“İTFAİYECİLİK MESLEK
OLARAK KABUL EDİLMELİ”
SP Merkez İlçe Başkanı Orhan daha sonra Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Ayva ve Hamza Gümüşkanat ile birlikte Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye Müdürü Cem Kasapoğlu’nu ziyaret etti.
İtfaiyeciliğin meslek olarak kabul edilmesi gerektiğinin altını çizen Arslan, “Başkasının malı için kendi canlarını riske atan itfaiyecilere gereken değer verilmelidir. Yıpranma payları hakkaniyet çerçevesinde değerlendirilmelidir.” dedi.
“İKİNCİ BİRİM KURMA
ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”
İtfaiye Müdürü Cem Kasapoğlu ise, itfaiyeciliğin bir meslek olarak kabul edilmediğini ve yıpranma bedelinin doğru hesaplanmadığını dile getirerek, “Afyon’da çıkan yangınlara daha kısa sürede müdahale edebilmek için ikinci bir birim kurmaya çalışıyoruz. Gönüllü itfaiyecilik konusunda çalışmalar yapıyoruz.” şeklinde konuştu. >> Kocatepe Haber Merkezi