Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SP heyetinden MHP’ye hayırlı olsun ziyareti: Yerelde Afyon’a yakışır, hayırlı adaylar çıkarılacak

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar
SP heyetinden MHP’ye hayırlı olsun ziyareti: Yerelde Afyon’a yakışır, hayırlı adaylar çıkarılacak

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı heyeti tarafından dün öğleden sonra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Kocacan ziyaret edildi. SP İl Başkanı Adnan Şenel, mevkidaşı Kocacan’a MHP yeni yönetim kurulu üye görevlendirmesinin hayırlı olmasını diledi.
“SİYASETEN
BAŞARILAR DİLİYORUM
SP heyetine ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, yaklaşan yerel seçimler öncesi fikir olarak iki partinin birbiriyle çok zıt olmasa da görüş ayrılığı noktasında siyaseten yaklaşan seçimlerin birlikte yaşanacağına değindi. Seçim sürecinin her iki tarafa yakışır etik şekilde değerlendirilmesi gerektiğini belirten Kocacan, “Bu mealde de yine milletvekili seçimleri gibi Türkiye Cumhuriyetinin bekası, istiklali, istikbali düşüncesinde yerel hizmetlerde halka hizmetin Hakka hizmet bilinci içerisinde en iyi Afyonumuzu temsil edecek aday adaylarımızla yollara revan olacağız. Bu meyanda kendilerine siyaseten başarılar diliyorum. Afyon için hayırlısı olsun. Burada bir istişare ve gönül dostluğu var” dedi.
“LİYAKATLİ AHLAKLI
ADAYLAR ÇIKARACAĞIZ”
SP İl Başkanı Adnan Şenel, daha önce de birlikte çalıştıklarını vurguladığı MHP’nin kendileri için her zaman hem bir ekol hem de fikir alışverişinde bulundukları bir siyasi parti olduğunu kaydetti. Bu noktada Afyon için herşeyi bırakıp hizmette yarış yapmaları gerektiğini ifade eden Şenel, “Önümüzdeki yerel seçimlere biz güzel adayları, liyakatli adayları, ahlaklı maneviyatlı adayları çıkaracağız. Halkımızda hangisini istersek tercih edecektir. Bundan sonra bir 5 yıl hiçbir şeyi kıynaştıramayacağız. Bu meyanda biz tüm partileri ziyaret ediyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde resmi protokolü de ziyaret edeceğiz” diye konuştu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti