Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SP’den Türk Ordusu’na tam destek

SP Merkez İlçe Başkanı

SP Merkez İlçe Başkanı Orhan Arslan, Barış Pınarı Harekâtına tam destek verdiklerini açıkladı. Arslan, “Türkiye’de yaşayan çoğu insanın yapacağı gibi biz de ordumuza tam destek veriyoruz. Allah yardımcıları olsun” dedi

 

Saadet Partisi (SP) Merkez İlçe Başkanı Orhan Arslan dün öğle saatlerinde partide basın toplantısı düzenledi. Toplantıda partililer de hazır bulundu.
“ALLAH ORDUMUZUN
YARDIMCISI OLSUN”
Türk Ordusu’nun Suriye’deki terör örgütlerine karşı “Barış Pınarı Harekâtı” düzenlediğini belirten Orhan Arslan, Türkiye’nin güvenliğini tehdit edecek girişimlere sessiz kalınamayacağının altını çizdi. Arslan, “İktidarın kararıyla bu harekât başlatıldı. Bizim ordumuz ülkemizin gözbebeğidir. Hangi şart altında olursa olsun, verilen gö-revi en iyi şekilde yerine getireceği konusunda hiçbir tereddütümüz olamaz. Cenabı Allah, ordumuza güç kuvvet versin, yardımını, rahmetini eksik etmesin. Bu görev esnasında askerimize kolaylık versin. Gereken faaliyeti yapıp, burunları dahi kanamadan geri dönmelerini nasip etsin diye dua ediyoruz. Bu vesileyle de Türkiye’de yaşayan çoğu insanın yapacağı gibi bizde ordumuza tam destek veriyoruz. Allah yardımcıları olsun.” dedi.
“ABD, AB VE İSRAİL DOST OLAMAZ”
Dost ve düşmanın daha net seçildiğini, yıllardır Türkiye’nin stratejik ortağı, müttefiki diye adlandırılan ABD Başkanının “Ekonominizi yok ederim” gibi bir tehditte bulunduğuna dikkat çeken Arslan, “Öte yandan ‘nihai hedef’ olarak belirlenen AB’nden ise yaptırım kararları geliyor. Bu tehditlere ve yaptırımlara boyun eğmeden gereğinin yapılacağına inanıyoruz. Ancak ne ABD’den, ne de AB’den bize dost olmayacağını net olarak görmemiz gerekmektedir. Sınırlarımızda yaşanan gelişmelerin tamamı Büyük Ortadoğu Projesi adı altında yürütülen Büyük İsrail Devleti’ni kurma planlarının parçasıdır. Büyük İsrail Devleti sınırları ise ülkemizin Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerini de içine almaktadır. Bu gerçek hiçbir zaman göz ardı edilmemelidir. Dostlarımızı, ortaklarımızı ve müttefiklerimizi seçerken bu hususa dikkat ederek seçmeliyiz.” diye konuştu.
“İHTİYACIMIZ BİRLİK VE BERABERLİK”
Her zamankinden daha fazla kardeşliğe, daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu belirten Arslan, “Herkesin sözlerine dikkat etmeleri gerekliliğini ifade etmek istiyoruz. Özellikle siyasilerin çok daha fazla dikkat etmeleri gerekir. Elbette iktidarın bu konudaki sorumluluğu daha fazladır. İktidar bütün insanları kuşatıcı bir üslup kullanmalıdır. Bizim arzu ettiğimiz tablo Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyin, siyasi parti liderleriyle birlikte bir bilgilendirme toplantısı yaparak gelişmeler ve hedefler hakkında bilgilendirme yapması ve siyasi parti liderleriyle birlikte bir fotoğraf vermesidir. Böyle bir fotoğrafın birlik ve beraberliğimize vereceği katkı çok fazla olacaktır.” şeklinde konuştu.
“HER ŞEY ULU ORTA KONUŞULMAMALI”
“Bu bir askeri operasyondur. Askerin işini askere bırakmalıyız diye düşünüyoruz.” diyen Arslan, “Harekâtın en ince ayrıntılarına kadar televizyon ekranlarında tartışılmasının doğru olmadığı kanaatindeyiz. Her şey her yerde konuşulmaz, konuşulmamalı. Muhakkak söylenilmesi gerekenler varsa, bunun yeri televizyon ekranları değil, ilgili kurumlardır.” ifadelerini kullandı.
“ZAMAN ASKERİMİZE DESTEK ZAMANI”
Harekât hakkında herkesin bir düşüncesi, bir bakış açısı, söyleyecekleri olabileceğine değinen Arslan şöyle konuştu:
“Bizimde sebep-sonuç ilişkileri açısından, izlediğimiz dış politika açısından, terör örgütleriyle yaptığımız mücadeleler açısından söyleyecek pek çok sözümüz var. Ancak biraz önce belirttiğim gibi bu gün bunları konuşmak için uygun bir zaman değil. Gün askerimize destek olmak ve dua etmek günüdür. Bu vesileyle Cenab-ı Allah’tan askerimize yardımcı olmasını niyaz ediyor, başlatılan harekâtın en kısa sürede hedefe ulaşıp askerlerimizin burunlarının dahi kanamadan memlekete dönmeleri için dua ediyorum. Operasyon süresince şehit olan asker ve sivillerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Allah yardımcımız olsun.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi