Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Spor medyası değerlendirme toplantısı yaptı

Spor medyası değerlendirme toplantısı yaptı
Spor medyası değerlendirme toplantısı yaptı

Son yıllarda önemli sportif gelişmelerin yaşandığı Afyonkarahisar’da faaliyetlerin sporseverlere ulaştırılması, kulüplerin, sporcuların ve şehrin tanıtımına katkıda bulunan Afyonkarahisar Spor Medyası geçtiğimiz sezon ve yeni sezona yönelik değerlendirme toplantısı için bir araya geldi.
TAKIMLARIN SON
DURUMLARI ELE ALINDI
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Afyonkarahisar İl Temsilcisi Nadir Güzbey’in ev sahipliğinde, bir araya gelen spor basını sıcak ve samimi bir ortamda geçtiğimiz sezonun değerlendirmesini yaparken gelecek sezon öncesinde kulüplerin son durumlarını istişare ederek değerlendirmelerde bulundu.
Geçtiğimiz sezon futbol, basketbol ve voleybol branşlarında liglerinde verdiği mücadelede mali açıdan yaşadıkları problemler, yönetimsel yanlışlar ve takım performanslarının değerlendirildiği toplantıda yeni sezon öncesindeki yönetimsel anlamdaki belirsizlikler ve takımların mali sorunlarının aşılması noktasında yerel yönetimler ve iş dünyasının kulüpleri sahiplenmesi noktasında atılabilecek adımlar da istişare edildi.
TEMMUZ AYINDA
TURNUVA HAZIRLIĞI
Son yıllarda birliktelikleri ile taraflı, tarafsız birçok kişinin takdirini toplayan spor medyası bir ilk için kolları sıvadı.
Her yıl 24 Temmuz’da kutlanan Basın Bayramı’nı renkli hale getirmek ve sporun birleştirici gücünü kullanarak kurumlarla olan ilişkilerin güçlendirilmesi amacıyla TSYD İl Temsilciliği öncülüğünde TSYD Basın Futbol Turnuvası organize edilmesi kararlaştırıldı.
Turnuvanın düzenlenmesi noktasında yapılan istişarelerin ardından Salih Özkılınç, Mustafa Kılınç, Ali Fuat Güçlüer ve Hüdayi Acar’dan oluşan komite oluşturularak final müsabakası 24 Temmuz’da oynanacak bir futbol turnuvası yapılması kararlaştırıldı.