Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Spor Oyunları’na renkli açılış – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Spor Oyunları'na renkli açılış

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen Geleneksel Spor Oyunları, renkli görüntülerle başladı. Atatürk Stadı’ndaki oyunlarda prokotol üyeleri halat çekti, penaltı atışı yaptı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın geleneksel hâle getirdiği Spor Oyunları, Atatürk Stadı’nda yapılan törenle başladı. Törene Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı Nihat Erol, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, İl Jandarma Komutanı Albay Okçin Akşit, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, daire müdürleri ile Spor Oyunları’na katılan firma temsilcileri katıldı. (Kocatepe)

Halatta kıyasıya mücadele

Spor Oyunları’nın en eğlenceli kısmı ise prokotol üyelerinin halat çekmesi ve penaltı atışı kullanması sırasında yaşandı. İl prokotolü önce ikiye ayrıldı, ardından Atatürk Stadı’nın ortasına serilen halatı çekmeye başladı. İki güçlü grubun mücadele ettiği halat çekme yarışında, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, grupların ortasında kalmaya özen gösterdi. (Kocatepe)

Penaltıda kahkahalar

Halat çekme yarışının ardından penaltı atışına sıra geldi. İlk penaltıyı Cumhuriyet Başsavcısı Nihat Erol kullandı. Sırayla tüm protokol üyeleri penaltı atışı kullandı. Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun 3 penaltı atışında 1 atışı, kalecinin uzanmaması üzerine gol oldu. Bu durum “Şike var” esprilerine neden oldu. (Kocatepe)

Jimnastik gösterileri alkışlandı

Açılışta Afyon Gelişim Platformu Halk Oyunları Ekibi’nin sergilediği halk oyunları beğeni topladı. Zafer Spor Kulübü sporcularının jimnastik hareketleri Spor Oyunları’nı izleyenler tarafından uzun süre alkışlandı. (Kocatepe)

İlk kez ATSO düzenledi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Spor Oyunları’nın
Oda ve Borsalar içinde ilk kez ATSO tarafından gerçekleştirildiğine dikkat çekti

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO 7’nci Spor Oyunla-rı’nın açılışında konuşma yaptı. Serteser, böyle bir etkinliğin ilk kez ATSO tarafından gerçekleştirildiğine dikkat çekerek “365 oda ve borsa var. Yaklaşık 1 milyon 420 bin de TOBB üyesi var. Ama ilk defa 2006’da birincisini düzenleyerek başladığımız Spor Oyunları’nı düzenleyen hiçbir oda yok. Borsamız da bu oyunlara katılıyor” dedi.
KATILIM HER GEÇEN
YIL ARTIYOR
Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın da bu yıl Spor Oyunları düzenleyeceğine dikkat çeken Serteser, “İlk defa bizden görerek, belki Zafer Kalkınma Ajansı’nın da bölgesel etkisiyle Uşak Ticaret ve Sanayi Odası da böyle bir yarışma düzenleyecekler” diye konuştu.
ATSO Spor Oyunları’na katılımın her geçen gün arttığını belirten Serteser, geçen yıl Yaz Gecesi etkinliklerinin bir gecesini Spor Oyunları Ödül Törenleri’ne ayıran Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a da teşekkür etti. (Kocatepe)

Müsabakalar centilmence yapılacak

ATSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Spor Oyunları Tertip Komitesi Başkanı Gürcan Aşçı da Spor Oyunları’nın amacının firmalar arasındaki iletişimi sağlamak olduğunu söyledi. Aşçı, müsabakaların centilmence geçeceğine dikkat çekti. (Kocatepe)

Bu yıl Rahvan At Yarışı da var

7’nci Geleneksel ATSO Spor Oyunları’nda bu yıl 71 firma ve 600’ün üzerinde sporcu ter dökecek. Spor Oyunları’nda bu yıl ilk kez Rahvan At Yarışı’nın yanısıra futbol, voleybol, halat çekme, penaltı yarışı, bilek güreşi, dart, bowling, masa tenisi, tavla, satranç, karting, kort tenisi, dragon bot yarışı ve mangala dallarında sporcular yarışacak. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti