Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKÜ ile GSİM arasında protokol imzalandı

AKÜ ile GSİM arasında  protokol imzalandı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ile Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü (GSİM) arasında “Üniversite Gençlik Ofisi–Kültür, Sanat, Spor, Eğitim” başlıklı iş birliği protokolü imzalandı

 

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ile Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci’nin imzaladığı protokol esnasında AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Gürbüz Bıdık ile Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet Ertürk de hazır bulundu.
GENÇ OFİS AÇILACAK
İmzalanan protokol uyarınca, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Afyon Kocatepe Üniversitesinin; öğrenciler ile üniversite akademik ve idari personelinin eğitsel, kültürel, gönüllülük ve sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi; bağımlılıkla mücadele, sosyal sorumluluk ve gönüllülük algılarının güçlendirilmesi ve gençlerin yükseköğrenim sürecinde almış oldukları eğitimle kişisel kapasite gelişimlerine katkı sağlanması yönünde iş birliğinin arttırılması ve desteklenmesi amacıyla üniversitede Genç Ofis açılacak.
GENÇ OFİS NEDİR?
Genç Ofis, üniversite gençlerinin gönüllülük faaliyetlerini hayata geçirmelerinin yanı sıra onlara kariyer planlamaları noktasında da fırsatlar sunacak. Toplumda sosyal barışın sağlanmasına yönelik projelerin üretileceği Genç Ofis, üniversite gençlerinin kişisel gelişimine de katkı sağlayacak. Üniversitelerde “Gönüllülük Çalışmaları” seçmeli ders olarak yaygınlaşacak. Protokolle gençler bu ofisi kullanarak kişisel, sosyal, sanatsal, sportif ve kültürel hizmetleri yerinde ve etkin kullanabilecek. Ayrıca gençler, Türk kültürünün önemli bir parçası olan gönüllülük ve yardımseverlik çalışmalarına da katılabilecek.