Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Keyifli bir takım izletmek için çalışıyoruz”

AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı

AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş, taraftarın endişe etmemesini belirterek, sabırla, yeni sezonda keyifli bir takım izletmek için üzerlerine düşen ne varsa yaptıklarını ifade etti

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor’un, Kayseri Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde devam eden 2. etap kamp çalışmaları sürüyor. Çalışmalarına günde çift idmanla devam eden Jetlerin hazırlık maçında Cezayir 1. Lig takımlarından Mouloudia Club Alger ile 3-3 berabere kaldığı karşılaşmayı izleyen ve takımı beğendiğini dile getiren Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş, takımla güzel şeyler söyledi. Sezona başlarken kulübün mevcut borçları ve destek anlamında yetersizlik nedeniyle özkaynaklara da önem vererek mali disiplini koruyan bir transfer politikası izleyeceklerini dile getirdiğini hatırlatan Karakuş, şunları söyledi:
“Geçtiğimiz sezon kadrosundan bir çok oyuncumuzla anlaşma sağlayamadık ve yollarımızı ayırdık. Yaptığımız transferlerin büyük çoğunluğunu genç ve dinamik oyunculardan yana kullanırken takım içi dengeleri de korumaya özen gösterdik. Hocamızın oyun planına uygun oyuncu tercihleri yaparak oluşturduğumuz kadromuzla Kayseri kampında günde çift idman yaparak 2. etap çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cezayir 1. Lig takımlarından Mouloudia Club Alger ile oynanan hazırlık maçını da yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte izledik. Takımın ortaya koyduğu enerji istek ve mücadeleden oldukça memnun kaldık. Elbette lige tam anlamıyla hazır değiliz ancak Nazilli Belediyespor ile oynayacağımız ilk hafta maçına kadar hazır hale geleceğiz. Bizi en çok mutlu eden konuların başında ise altyapıdan kadroya dahil ettiğimiz genç oyuncularımızın gösterdiği gelişim. Kısa süre önce takıma dahil ettiğimiz genç oyuncularımızın antrenman ve maç performanslarını teknik ekibimizle birlikte yakından takip ediyoruz. Kısa sürede gelişim gösterdiklerini görmek güzel. Uzun bir çalışma döneminde gelişimlerini artırarak devam ettireceklerine inandığımız gençlerimiz bizim gelecek sezonlardaki atacağımız adımlarda da elimizi güçlendiren ve bir kaç yıl sonra bu kulübün ana omurgasını oluşturan oyuncular olacaklar. Taraftarlarımızın bizden daha tanınır oyuncular beklemesini de anlıyoruz ancak kulübümüzün mali yapısı popülist transfer yaparak kulübü zarara uğratmak anlamına geleceği için böyle bir transfer politikası izlemeyeceğiz. Taraftarımıza koşan mücadele eden ve sonuç elde etme isteği olan bir takım inşa ettiğimizi söylemeliyim. Milli mücadele şehrinin futbol takımı da mücadeleci bir takım olmalı. Taraftarımız endişe etmesin sabırla yeni sezonda keyifli bir takım izletmek için üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haber