Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sporcular Kaya’yı ziyaret ettiler

Sporcular Kaya’yı ziyaret ettiler

Şuhut Halk Eğitim Merkezi ile Belediye Gençlik Merkezi spor salonlarında eğitim gören Wushu-Kungfu, Tekvando ve Karate sporcuları antrenörleri ile birlikte
Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya’yı ziyaret etti

 

Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya’ya yapılan ziyarette; Wushu-Kungfu, Tekvando ve Karate sporcuları ile antrenörleri, Şuhut Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Başkurt ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu yer aldı.
Kaymakam Kaya ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Şuhut’ta Halk Eğitim Merkezi bünyesinde devam eden Şuhut Halk Eğitim Merkezi ve Belediye Gençlik Merkezi spor salonlarında eğitim gören Wushu-Kung fu, Tekvando ve Karete sporcularımız antrenörleri ile ziyaretimize geldi. Sağlıklı yaşam kaliteli zaman obezite ile mücadele adına yaptığımız çalışmalar meyve veriyor. Birçok turnuvalara katılan sporcularımız kendi alanlarında madalyalar almaya, şampiyonluklar yaşamaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Wushu’da yıldızlar ve gençlerde 2 altın madalya ile Türkiye Şampiyonluğu yaşayan Şuhut, 1 gümüş ve 1 bronz madalya daha kazanmıştı. Daha sağlıklı gelecek daha çok madalyalar adına Şuhut’un geleceği adına umutluyuz. Şuhut’un güçlü gençliğine güveniyoruz. Milli Eğitimin Değerli Müdürü ve İdarecilerine, Belediyemizin Başkan ve yetkililerine, spor kulübü yetkililerine ve branş antrenörleri Alper, Aynur, Ali hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Gençler başarılarınız daim olsun.” dedi.
Sohbet havasında geçen ziyaret sonunda Kaymakam Kaya sporcuları ve antrenörleri tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi.