Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sportif Yetenek Taraması Bu Yılda Yapılıyor

Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Toplantısı İl Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, il genelinde ilkokul 3. sınıf öğrencilerine yönelik yapılan yetenek taramaları ile öğrencilerin yeteneklerinin keşfedilerek takip ve yönlendirmelerinin yapıldığını, bu yılda taramaların devam edeceğini belirtti.

Türkiye Sportif Yetenek Taraması

Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı kapsamında Mili Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda Vali Yardımcısı Betül Büyükkılıç başkanlığında toplantı düzenlendi. Toplantıya; İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Akçil, Gençlik Spor İl Müdür Yardımcısı Yılmaz Erşen, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Gençlik Spor İlçe Müdürleri ve Şube Müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci yaptı. Sünnetci, Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı İş Birliği Protokolünün sağlıklı ve hareketli yaşamın gereği olarak toplumda spor yapma kültürünü geliştirmek, sporun geniş kitlelere yaygınlaştırılmasıyla çocuk ve gençlere sporu sevdirmenin amaçlandığını ifade etti. Müdür Sünnetci, çocukları ve gençleri sporla tanıştırmak, spora başlama yaşında bulunan yetenekli çocukları tespit ederek spor branşlarına yönlendirmek ve üst düzey sporcu olarak yetiştirilmelerini takip etmek amacıyla imzalanan Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı İş Birliği Protokolü kapsamında il genelinde ilkokul 3. sınıf öğrencilerine yönelik yapılan yetenek taramaları ile öğrencilerin yeteneklerinin keşfedilerek takip ve yönlendirmelerinin yapıldığını, bu yılda taramaların devam edeceğini belirtti. Toplantı, karşılıklı görüş alışverişi yapılarak sonlandırıldı.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti