Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“STK Ortak Yerleşkesinde Muharip Gaziler Derneğinin Yeri Olacak”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Sivil Toplum Kuruluşlarını biraraya toplayacağı ortak STK yerleşkesi projesinde Muharip Gaziler Derneğine de yer ayıracağını belirtti.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Afyonkarahisar Muharip Gaziler Derneği Başkanı Yusuf Aytaç Hürkal ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette; Orman ve Su İşleri eski Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, il yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları katıldılar.

“GAZİLERİMİZ BİZLERİN BAŞ TACIDIR”

Muharip Gaziler Derneği üyeleriyle biraraya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Adayı Uluçay, şunları söyledi: “Kıymetli gazilerimiz bizlerin başının tacıdır. Sizler vatanımızın, milletimizin birliği ve bütünlüğü için canlarınızı hiçe sayarak tarihte iz bırakmış büyüklerimizsiniz. Sizler zamanında gelecek nesiller için gerekeni yaptınız. Her platformda belirttiğim gibi bir kez daha burada söylüyorum sizlerin istekleri ve talepleri bizim başımızın üstündedir. Size bir evladınız olarak hizmet etmek, ne istiyorsanız yapmak bizim boynumuzun borcudur.” dedi.

“YERLEŞKEDE GAZİ DERNEĞİMİZE DE YER AYIRACAĞIZ

AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, sözlerini şöyle tamamladı: “Sosyal sorumluluk projelerimiz arasında yer alan Sivil Toplum Kuruluşları ortak yerleşkesi içerisinde Afyonkarahisar Muharip Gaziler Derneğine de yer ayıracağız. Şehrimizde gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz 109 proje arasında yer alan Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Ortak Yerleşkesi projemiz var. Bu projemizle sivil toplum kuruluşlarımızı tek çatı altında toplamayı hedefliyoruz. İçerisinde konferans salonları, kafeterya ve sosyal aktivite alanlarının da olduğu bir merkez inşa edeceğiz. Muharip Gaziler Derneği’mize ve kıymetli büyüklerimize de burada yer ayrılacak. Sizler burada misafirlerinizi rahatlıkla ağırlarken aynı zamanda genç kardeşlerimizle bir araya gelerek anılarınıza paylaşabileceksiniz.”

“STK Ortak Yerleşkesinde Muharip Gaziler Derneğinin Yeri Olacak”