Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Su bakanımız var içme suyu bulamayan ilçemiz var”

Bu haberin fotoğrafı yok
"Su bakanımız var içme suyu bulamayan ilçemiz var"

MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Bayat ilçesine yaptığı ziyaret sırasında susuzluk sıkıntısı çeken vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Yılmaz; “Su bakanımız var içme suyu bulamayan ilçemiz var” dedi

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Bayat ilçesine ziyaret gerçekleştirdi. Milletvekili Yılmaz, Bayat ziyareti sırasında MHP İlçe Başkanı Seyfettin Atacan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe yöneticilerini ve ilçe esnafını ziyaret etti.
SU SIKINTISI
İÇ SIZLATIYOR
Milletvekili Kemalettin Yılmaz, şehrin 17 ilçesindeki inceleme ziyaretlerinin devam ettiğini kaydetti. Bayat ilçesi ziyareti sırasında ilçe yöneticileri, esnaf ve vatandaşları dinlediklerini aktaran Yılmaz; “Bayat ilçemiz gün geçtikçe göç veriyor. Üniversitenin kapandığı, öğrencilerin tatile girdiği dönemde ilçe tamamen boşalıp, ekonomisi bitme noktasına geliyor. İlçede var olan adliye vb. kurumların kapatılması kamu yatırımlarında Bayat’ın unutulması ilçe halkını mağdur etmeye devam ediyor. Bayatlı hemşerilerimin geçim sıkıntısından, işsizlikten, yoksulluktan çektikleri bir yana bu çağda son günlerde yaşadıkları su sıkıntısı insanın içini sızlatıyor. Afyon’un Orman ve ve Su Bakanı var ancak bu çağda içme suyu bulamayan insanımız var” dedi.
CİDDİ SIKINTI ÇEKİLİYOR
Bayat’ta 15-20 gündür içme suyu sıkıntısının had safhaya ulaşıp vatandaşların canına tak ettiğini ifade eden MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz şöyle konuştu: “Orman ve Su Bakanımız var ancak kendi ilinde içme suyu bulamayan bir köy değil bir ilçemiz var. Cumhuriyet Mahallesi, Büyük Mahalle, Hürriyet Mahallesi ve Yeni Mahalle olmak üzere dört mahalleden oluşan Bayat’ta 15-20 gündür vatandaşlarımız özellikle hanımlar ciddi sıkıntı çekiyor. Özellikle Cumhuriyet mahallesindeki su sıkıntısı had safhada yaşanmaktadır. Vatandaşlarımızın en temel ihtiyacı olan suyun yokluğu Bayatta bütün hemşerilerimizin ortak sıkıntısı olmuş durumdadır. Vatandaşlar Orman ve Su Bakanımıza iletilmek üzere imza kampanyası başlatmıştır. Şimdiden 300 imza toplayan 2012 Türkiyesinde su sıkıntısı kabul edilemez diyen vatandaşlar yüzde 50-60 lara varan kaçakların önlenmesini ve su sıkıntılarının giderilmesini istiyorlar.” diye konuştu. (Kocatepe)