Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şuhut’ta hayırseverlerin okulları tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Şuhut’ta hayırseverlerin okulları tamamlandı

Şuhut İlçesinin Dadak köyü ve Karaadilli beldesine hayırseverlerce yaptırılan okulların büyük ölçüde tamamlandığı öğrenildi. Kaymakam Ferit Görükmez okullarda inceleme yaptı

Şuhut ilçesinin Dadak köyüne Bergiz Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Tutumlu tarafından yaptırılan 6 derslikli ilköğretim okul binası tamamlandı. Karaadilli beldesinde ise Yılmazlar Un adına işadamı Ramazan Yılmaz tarafından yaptırılan 8 derslikli lise binasının yüzde 80’nin tamamlandığı açıklandı.
Dadak köyündeki ilköğretim binası geçici kabul aşamasına geldiği belirtildi. Geçici kabul ve elektrik aboneliğinin yapılmasından sonra bu yıl için eğitim öğrenime hizmet verecek olan okulda, bahçe düzenleme çalışmaları yapılacak. Şuhut Kaymakamı Ferit Görükmez beraberindeki heyet ile okul bahçesinde incelemelerde bulundu. Kaymakam Görükmez, Atlıhisar İlköğretim Okulu ziyaretinden sonra Karaadilli beldesinde Yılmazlar Un adına işadamı Ramazan Yılmaz tarafından yaptırılan 8 derslikli lise binasını gezdi. Lise binasının yüzde 80’nin tamamlandığı öğrenildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti