Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şuhut’ta tarla satılacak

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde 2

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde 2 bin 888 metrekare tarla mahkemeden çoklu şekilde satılacak

 

ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; 1 Nolu Taşınmazın Özellikleri: Şuhut ilçesi Karaadilli beldesi, Develi Mahallesi Bitpazarı mevkiinde, 102 ada 63 parsel sayılı tarla vasfındaki taşınmazdır. Taşnımaz taşsız, yüzde 0-6 arası eğimli, orta derin profilli, killi-tınlı bir toprak yapısına sahiptir. Taşınmazın içerisinde zirai sulama amaçlı derin kuyu bulunmamakla birlikte komşu parsellerdeki kuyulardan sulanma imkânına sahip kısıtlı sulu tarım arazisidir, içerisinde ağaç ve yapı bulunmadığı görülmüştür. Taşınmaz lokasyon olarak Karaadilli beldesinin 2 bin metre kadar kuzey yönünde ve Şuhut-Karaadilli yolunun 50 metre kadar batısında konumludur. Şuhut İlçe Merkezine 25 kilometre kadar mesafededir. Herhangi bir imar veya kadastro yoluna cephesi bulunmamaktadır.

 

2 Nolu Taşınmazın Özellikleri: Şuhut ilçesi Karaadilli beldesi, Zafer mevkiisi 1325 parsel sayılı taşınmaz arsa vasıflı olup konum itibariyle belde de alt yapı, üst yapı ve ulaşım sorunu yoktur. Belde yerleşim yerindedir. Şuhut yoluna 110 metre, Karaadilli Belediye binasına 400 metre, cami ve belde merkezine yürüme mesafesindedir. İmar planında konut alanında ve bir kısmı yola yaklaşık 372 metrekare terk edileceği, ayrık nizam 2 kat müsadelidir. Taks:0,40, Kaks:0,80’dır. Taşınmaz üzerinde bakımsız akasya, vişne, ceviz 10-20 yaşlarında ağaçlar vardır.

 

3 Nolu Taşınmazın Özellikleri: Şuhut ilçesi Karaadilli beldesi, Develi Mahallesi, Bitpazarı mevkiisi 102 ada 167 parsede ki taşınmaz, taşsız, yüzde 0-6 arası eğimli, orta derin profilli, killi-tınlı bir toprak yapısına sahiptir. Taşınmazın içerisinde zirai sulama amaçlı derin kuyu bulunmamakla birlikte komşu parsellerdeki kuyulardan sulanma imkânına sahip kısıtlı sulu tarım arazisidir. İçerisinde ağaç ve yapı bulunmadığı görülmüştür. Taşınmaz lokasyon olarak Karaadilli beldesinin 2 bin metre kadar kuzey yönünde ve Şuhut-Karaadilli yolunun 180 metre kadar batısında konumludur. Şuhut ilçe merkezine 25 kilometre mesafededir. Herhangi bir imar veya kadastro yoluna cephesi bulunmamaktadır. Taşınmazların birinci satışı 30 Mart 2023 tarihinde saat 11.20’de yapılacak

 

 

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti