Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şuhut’un her noktasında ayrı çalışma var

Şuhut Belediye Başkanı Recep
Şuhut'un her noktasında ayrı çalışma var

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Emine Erdoğan İlim ve Kültür Merkezi etrafında belediye sürdürülen çevre düzenleme ve parke çalışmalarını yerinde inceledi. Bozkurt, bu bölgenin adeta yeni bir şehir olduğunu kaydederek, “Vatandaşlarımızın yoğunlukla kullandığı, bir bölge haline gelen bu alanda Belediyemiz olarak iyileştirme çalışmalarımızı, altyapı ve üst yapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunların yanı sıra çevre düzenlemesi, ağaçlandırma çalışmalarımız da devam ediyor. Burada yapılan tüm yatırım ve hizmetlerle de bizlerin, belediyemizin emeği ve katkısı var tüm yatırımlar belediyemiz tarafından tahsis edilen arsalar üzerine inşa edilmekte” dedi.
Bozkurt, Şuhut İmam Hatip Külliyesi’nde Kaymakam Ferit Görükmez, AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Gültekin Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Tunçer ile birlikte incelemelerde bulunarak yetkililerden çalışmalarla alakalı bilgiler aldı. Başkan Bozkurt, Şuhut’ta eğitim alanında Ak Parti hükümetlerinin sayesinde Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof.Dr.Veysel Eroğlu’nun destekleriyle büyük bir atılım gerçekleştirildiğini kaydederek, çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.
İmam Hatip Külliyesi’ndeki incelemelerin ardından bölgede belediyemiz tarafından yapılacak çevre düzenlemesi çalışmalarıyla alakalı da bilgiler alan Başkan Bozkurt, parke döşeme ve  kaldırım çalışmalarının da burada bir an önce başlatılacağını kaydetti. Başkan Bozkurt, “İlçemizin neredeyse her noktasında bir çalışmamız var, Kamu ve Belediyemiz tarafından yürütülen çalışmalar ilçemizi adeta şantiye alanına döndürmüş durumda” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti