Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sultan yeniden Avrupa Şampiyonu – Kocatepe Gazetesi

Sultan yeniden Avrupa Şampiyonu – Kocatepe Gazetesi
Sultan yeniden Avrupa Şampiyonu

Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyon Temsilcisi Suat Gökçimen’in öğrencileri Yunus Demirtaş, Sultan Sivrihisarlı ve Öznur İnan, milli takımla birlikte Polonya’da yapılan Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonası’nda yarıştı. Afyonkarahisar’ı ve ülkemizi temsil eden sporculardan Sultan Sivrihisarlı sağ kol 65 kilogramda Avrupa şampiyonu olmayı başardı. Daha önce sağ kolda Dünya Şampiyonluğu, 3 yılda 5 kez sağ ve sol kolda Avrupa Şampiyonu olan Sivrihisarlı yıl da sol kolunda sakatlığı bulunması nedeniyle şansını sağ kolda denedi. Yine bileği bükülmeyen Sivrihisarlı Avrupa şampiyonluğunu kimseye bırakmadı.
“SPORCULARIMIZI
TEBRİK EDİYORUM”
Sporcularını tebrik ettiğini söyleyen Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyon Temsilcisi Suat Gökçimen, “Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Sporcularımı tebrik ediyorum, alınlarından öpüyorum, inşallah başarılarımız devam edecek. Sultan aldığı bu başarı ile göğsümüzü bir kez  daha kabartmayı başardı. Bayrağımızı kürsüde ilk sıraya çıkardı. Sultan daha çok genç 19 yaşında ve yaşının genç olmasından dolayı da Allah sakatlık vermezse, başarıları devam edecek” dedi.
“MİLLİ TAKIMA 8-9
SPORCU VERİYORUZ”
Ayonkarahisar’da yetiştirdiği sporculardan 8-9 kişiyi Bilek Güreşi Milli Takımı’na gönderdiklerini belirten Gökçimen “Alt yapıdan gelen birçok sporcumuzda var. Onları da yavaş yavaş müsabakalara götürmeye başladık. Onlarında isimleri ve başarıları duyulmaya başlayacak. Milli Takıma da 8-9 sporcu veriyoruz. Mehmet ve Fadime Ürküt kardeşler Sultan’la 3 sporcu Eylül ayında Macaristan’da Dünya Şampiyonası var. Bu yılda toplamda 5 sporcumuz milli takımda yerini aldı” ifadesine yer verdi.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi