Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Suriyeli sığınmacılar için 168 bin lira toplandı

Bu haberin fotoğrafı yok
Suriyeli sığınmacılar için 168 bin lira toplandı

Suriye’deki iç savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan sığınmacıların ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Valilik tarafından başlatılan yardım kampanyası sona erdi

Başbakanlık’ın 27 Aralık 2012 tarih ve 2012/24 sayılı genelgesi ile 2860 Sayılı Yardım Toplama Kanunu kapsamında Afyonkarahisar genelinde başlatılan yardım kampanyasında 168 bin 404 lira 75 kuruş toplandı.
Konuyla ilgili olarak bilgi veren Vali İrfan Balkanlıoğlu, Suriyeli sığınmacılara her türlü yardım ve desteğin sağlanması amacıyla 3 Ocak 2013 tarihinde Valilik makmında yapılan basın toplantısıyla başlatılan ve (30) günlük sürenin sonunda 1 Şubat 2013 tarihinde tamamlanan yardım kampanyası kapsamında kamu personeli ve vatandaşların gönüllü nakdi bağışlarının toplandığı 3 kamu bankasında biriken meblanın 15 bin 2 lira 60 kuruş olduğunu belirtti.
Vali Balkanlıoğlu, ayrıca bu süre içerisinde il ve ilçe müftülükleri aracılığıyla da 153 bin 402 lira 15 kuruşunun toplandığını, toplam 168 bin 404 lira 75 kuruşluk yardımların ilgili hesaplara aktarıldığını belirtirtti. Balkanlıoğlu, “Her zaman olduğu gibi bu kampanyaya karşı ilgilerini esirgemeyen tüm Afyonkarahisar’lı vatandaşlarımıza göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti