Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Survivor Berna Canbeldek Mesleği Nedir? 

Türk televizyonlarının en çok izlenen yarışma programı Survivor All Star2024 kadrosunda yer alan Berna Canbeldek’in hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki, Survivor Berna Canbeldek mesleği nedir?  İşte detaylar.

Türk televizyonlarının en çok

Aslen Bursalı olan Berna Canbeldek ne iş yapmaktadır? Hangi alanlara ilgi göstermektedir? Detayları haberimizde…

BERNA CANBELDEK KİMDİR?

1990 yılında Almaya’nın Berlin şehirinde doğan Berna Canbeldek eğitimini State School of Ballet and Acrobatics Berlin ve Transform Acting School Berlin`de tamamladı. 2021 ve 2013 yıllarında Yetenek Sizsiniz adlı yarışma programında finallere kaldı. Aynı zamanda birçok yeteneği bulunan Canbeldek arasında dans, akrobasi, şarkı söylemek, piyano, at binme ve inline skates alanlarında oldukça başarılıdır diye bilinmektedir. Canbeldek 2014 ve 2015 yılında düzenlenen survıvor adlı yarışma programında yer alan isimlerden olmuştur. Almanya’da Dünya’ya gelen Canbeldek iyi derecede Almanca bilirken aynı zamnada hollanca ve İngilizce dillerini de bilmektedir. 1.69 cm boyunda olan Canbeldek boş zamanları spor yaparak geçirmektedir. Acun Ilıcalı2nın yönetmenliğini yaptığı survıvor All star 2024 yarışma programında kadroda yer alan isimlerdendir. Canbeldek’in evli olup olmadığı konusunda ise net bir bilgi bulunmamaktadır.

BERNA CANBELDEK MESLEĞİ NEDİR?

Aslen Bursalı olup Almanya’da Dünya’ya gelen Berna Canbeldek ilgi duyduğu ve başarılı olduğu alanlardan ilerleyerek ‘’Dansçılık’’ mesleği yapmaktadır.