Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Survivor Furkan Elendi Mi?

Survivor macerasına 2024 yılında Mavi takım kadrosunda yer alarak başlayan ve başarılı bir performans gösteren Furkan Kızılay’ın ada yaşantısı ve yarışma programında göstermiş olduğu başarılı performans ile dikkatleri üzerine çekmesi ile internette en çok araştırılanlar arasında Furkan Kızılay kimdir? Survıvor Furkan elendi mi? Soruları yer aldı. Peki, adaya veda eden isim kim? Sizler için araştırdık…

Survivor macerasına 2024 yılında

Survıvor yarışmasında Gün geçtikçe finale adım adım yaklaşılıyor ve rakabet giderek artıyor. Her hafta oynayan dokunulmazlık oyunları sonrasında kaybeden takımdan bir kişi eleme potasına girmektedir.  Son dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımın eleme potasına koyduğu isim Furkan Kızılay oldu. Ada konseyinde Yunus Emre ile Furkan Kızılay’ın düello oyununun sonucunda rekabat dolu bir performans sergilenirken, Survıvor All Star’a veda eden isim Furkan Kızılay oldu.

FURKAN KIZILAY VEDA EDERKEN ŞU SÖZLERE DEĞİNDİ:

Kızılay, “Dört buçuk aydır hatta daha fazla belki bir süredir mücadele ediyoruz. Son iki haftadır mental olarak gerçekten yorgundum. Yani erkek evlatlar annelerine düşkün olurdu ya işte benim de annem biraz rahatsızdı buraya gelmeden önce ve annemi çok merak eder oldum, çok özler oldum. Kız arkadaşımı özlüyorum, açım. Her şey üst üste vurdu. Performansımda da zaten bir düşüş olmuştu. Ama bu sene burada olmaktan çok mutluyum. Neden mutluyum? İzlerken çok merak ettiğim, yarışmak istediğim bir Turabi’yle yarıştım. Hızını çok merak ettiğim Hilmicem vardı karşıda eski şampiyon onunlar yarıştım. Kendimi denedim, çok sevdiğim arkadaşlarım oldu, dışarda görüşeceğim arkadaşlarım oldu. Buraya gelince insan ne söyleyeceğini bilemiyor. Şuan tüy gibi hafif hissediyorum. Açıkçası babam, dayım, kız arkadaşım bana kızacaklar. Niye daha fazla mücadele etmedin diye düşünecekler belki de ama emin olsunlar gerçekten terimin son damlasına kadar mücadele ettim. Burası çok yorucu, normal oynadığımız oyunlara benzemiyor. Atmosfer daha farklı. Hakkım geçtiyse birine benden taraf olarak helal olsun. Sizleri çok seviyorum hatam olduysa kusura bakmayın. Benden bu kadar, her hikayenin sonu var.” Dedi.

FURKAN KIZILAY KİMDİR?

1990 yılında İstanbul’da doğan Furkan Kızılay, oyuncu ve aynı zamanda şarkıcıdır. Annesi mine babası ise Emin Kızılay’dır. Sporcu kariyerine lisanlı tenisçi olarak başlamış ve kayak ve yüzme spor dallarında da oldukça başarılı bir sporcu olmuştur. Oyunculuk kariyerine ise ‘’Çocuklar Duymasın’’ adlı dizi ile adım atmış ve şöhreti yakalamıştır. Kızılay, sinema filmlerinde ve dizilerde rol alırken aynı zamanda da reklam sektöründe rol almıştır. Kızılay, 2009 yılında ‘’Aşıksın Sen’’ adlı ilk albümünü piyasaya sürmüştür. Kızılay,  2024 yılında düzenlenen Survivor All Star yarışmasında oynamaya devam etmektedir.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti