Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Survivor Ödülü Ne Kadar 2024?

Televizyon ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışması Survivor All Star 2024 yine birbirinden heyecanlı bölümlere imza atıyor. Oldukça ilgi gören yarışma ile ilgili olarak internet ortamında Survivor Ödülü Ne Kadar 2024? Survivor All Star 2024 ödülü ne kadar? Sorularının cevapları araştırılıyor.

Televizyon ekranlarının ilgiyle takip

TV8 ekranlarında yayınlanan ve Acun Medya tarafından hazırlanan Survivor, Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programları arasında yerini aldı. Issız bir adada yarışmacıların hayatta kalma mücadelesini konu alan yarışmada mavi ve kırmızı olmak üzere iki takım yer almakta.

Kırmızı Takım oyuncuları Merve Aydın, Pınar Saka, Nagihan Karadere, Gizem Memiç, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Bozok Goren, Özgür Tetik,  Mustafa Kemal Kurt, Atakan Arslan, Hilmi Cem İntepe, Sema Aydemir.

Mavi Takım oyuncuları ise; Seda Ocak, Berna Canbeldek, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Damla Can, Yiğit Poyraz, Hakan Hatipoğlu, Yasin Obuz, Yunus Emre Özden, Ogeday Girişken, Furkan Kızılay, Yaman Keleş, Batuhan Karacakaya.

Yarışmada 21 Nisan’da takımların birleşmesi olacak.

SURVİVOR ALL STAR ÖDÜLÜ NE KADAR 2024?

Acun Medya tarafından hazırlanan ve Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor All Star 2024’ün 80. Bölümünde Acun Ilıcalı yarışmacılara sunulan oyunların ödüllerinden bahsetti. Ilıcalı; “Bayramın ikinci günü oynayacağımız oyunu kazanan takım, takım olarak 1 milyon lira kazanacak. Bu da bu sezon varını yoğunu koyan yarışmacılarımızın bizim tarafından ödülü olarak görebilirsiniz.” dedi. Oynanan ödül oyununda ise mavi takım rakibi kırmızı takıma göre oldukça iyi bir performans göstermeyi başardı. Mavi takım 12-5’lik skorla ödül oyununun kazananı olmayı başardı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti