Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SYDV’den bin aileye Ramazan yardımı

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım,
SYDV’den bin aileye Ramazan yardımı

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı af, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan’da Afyonkarahisar SYDV’nin dezavantajlı grupta yer alan ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam ettiğini belirtti.
DEVLETİN GÖREV VE SORUMLULUĞU
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla devlet elinin daima vatandaşlara uzatılacağını bildiren SYDV Başkanı Vali Yıldırım, ihtiyaç sahibi kişilere destek olmanın devletin görev ve sorumlulukları içerisinde en önde geldiğini ifade etti.
Devletin ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunun yapılan yardımlar ve desteklerle en iyi şekilde gösterildiğini vurgulayan Vali Yıldırım, evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluştur diye müjdelenen Ramazan-ı Şerif ayına kavuşmanın ve vatandaşlarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşamakta olduğunu söyledi.
BİN 38 AİLEYE YARDIM YAPILDI
Sosyal devlet olmanın bir gereği olarak da bu önemli ayda Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından fakir ve muhtaç bin 38 aileye toplam 429 bin 650 lira nakdi yardım yapıldığını belirten Vali Yıldırım, tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’na sağlık, huzur ve mutlulukla erişmesi temennisinde bulundu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti